Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Підтримаємо Збірну України в Одесі !

2016-10-12 19:00 Шановні колеги ! Рівно за місяць, 12 листопада в місті Одеса, відбудеться наступний матч кваліфікації до ...

Шановні колеги !

Рівно за місяць, 12 листопада в місті Одеса, відбудеться наступний матч кваліфікації до ЧС-2018. Збірна України прийматиме Збірну Фінляндії. Матч розпочнеться о 21:45. Я гадав, що домашній матч нашої Збірної почнеться о 19:00, але "то таке".

Закликаю усіх колег на сайті, хто читає це блог, приїхати до Одеси та підтримати Збірну !

12 листопада - це буде вихідний. Ідеальний день, щоб після робочого тижня приїхати на футбол. І вже ні у кого не буде відмовок, що матч у будній день, і "я не зможу приїхати, бо працюю". Особливих труднощів приїхати до Одеси не буде звісно для представників області. Маю на увазі міста Котовськ, Ізмаїл, Білгород-Дністровській та Овідіополь. Знаю, що навіть на нашому сайті є представники Одеси та області. Також не важко буде приїхати на матч представникам, які межують з Одеською областю. Це Миколаїв, Херсон, Вінниця та Кропивницький. Загалом я також очікую побачити на матчі, як вболівальників з Західної України, Києва та Півночі, так і представників Центральної та Східної України.

Не сидіть вдома, колеги ! Бо майже рік !!! Збірна не грала офіційний !!! матч на власному полі. То через порожні трибуни вболівальники не змогли потрапити на матч Україна - Ісдандія. То усілякі "косово" завадили подивитися домашній матч в Україні. І це останній матч цього року, де Збірній необхідна підтримка.

Чекаю, що вже з наступного понеділка, а може і раніше, буде відома інформація про старт продажів квитків на матч Україна - Фінляндія. Усі мониторимо сайти ФФУ, УФІ (хоч це сайт і не працює, але інфа про квитки на ньому обов'язково з'явиться) та на сайті esport.in.ua.

Чи зможу особисто я прибути на цей матч - це дуже важке питання зараз.

Кидайте усе, і приїждайте до Одеси, щоб підтримати наша Збірну !!!

Пишіть сюди, хто ймовірно прибуде на цей матч.

Вірю, що ми зможемо допомогти нашій Збірній перемогти фінів.

Слава Україні ! Слава нації ! Україна - понад усе !

З повагою, Володимир (Луганськ, Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.10.2016, 19:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть