Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Воротарське питання

2016-11-10 17:18 Олександр Шовковський заявив, що новий контракт із «Динамо» він підписувати не буде. Діюча угода завершується 31 ...

Олександр Шовковський заявив, що новий контракт із «Динамо» він підписувати не буде. Діюча угода завершується 31 грудня цього року. Контракт Олександра Рибки теж завершується у цей час. Угода Максима Коваля стікає влітку наступного року. Здавалося, ще декілька місяців тому, що на цій позиції явний перебір, а може виявитися, що тут дуже тонко

Я підтримую рішення керівників та головного тренера «Динамо» на рахунок відмови від Олександра Рибки.

Ще влітку стало ясно, що в Києві не розраховують Олександра, коли не із першої спроби внесли його до заявки на сезон. Рибка фактично відсидів остаток контракту просто отримуючи зарплату. Було так, що саме Рибка вважався наслідником СаШо, але гол із кутового в Олександрії та подальший виліт із Кубку України змусив Реброва та Михайлова змінити свою точку розу.

Сподіваюся, що і Коваль теж залишить «Динамо» влітку. Своїми орендами він показав, що до рівня «Динамо» він ніяк не дотягує. Взагалі, якщо говорити про Рибку та Коваля відразу виникають асоціації із подіями, які нічого спільного не мають із подіями на футбольному полі. Черговий раз не хочу ритися в брудній білизні, але вболівальники, я думаю, розуміють про що йде мова.

Я підтримую рішення довіри до Рудька. Хоча мені на перших порах було дуже страшно. Пам’ятаю дуже добре виступи Артура в Ужгороді, він там дуже часто помилявся на виходах. Ці помилки продовжилися і в Києві. Минулої висни саме після помилки Рудька в першому матчі Кубку забила «Олександрія» Але людина над собою працює. Цей прогрес можна помітити не озброєним оком. Найбільше в Рудьку підкупає його впевненість, врівноваженість, спокій. Людина вийшла на перший матч в Туреччині, де вболівальники просто шалені, але відіграла так, немов би має за плечами відповідний досвід. Звичайно, є помилки, але вони будуть на перших порах в кожного. Головне над ними працювати, щоб вони не повторювалися. Наприклад, кращого бажає гра ногами. В сучасному футболі без цього взагалі нікуди. Я вірю, що Рудько може прогресувати та розвиватися. Всі передумови, як особисті( не знайомий із ним особисто, але по тому, що бачив – дуже скромна та вічлива людина) та професійні.

Звичайно, що із одним голкіпером в сезон вступати дуже важко. Зараз роль дублера виконує Максим Коваль. Про його перспективи я написав вище. Не думаю, що за ці 7 місяців щось суттєво зміниться. Можливо варто спробувати довірити та надати шанс молодим. Мені дуже імпонує гра воротаря команди Ю -19 Володимира Маханькова. Високий, впевнений, має гарну реакцію, вміє грати на виходах. В чотирьох матчах ЛЧ він пропускав у кожному матчі, в Стамбулі- три, а в інших- по одному, але в кожному матчі він виручав свою команду неодноразово. Той же Шовковський теж починав у зовсім юному, як для воротаря, віці.

Влітку були розмови про Бойка, який не зміг прижитися в Туреччині. Зараз справи Дениса не кращим чинному йдуть в Іспанії. Сам по собі Бойко може грати, якщо йому довіряти, якщо із ним працювати, але він не дублер. Конкурувати йому теж дуже важко. Він ще не виграв жодної конкуренції в своїй кра»єрі, грав тільки при довірі, як це було в «Оболоні» та « Кривбасі» Максимова та «Дніпрі» Рамоса( тренер воротарів Хара) . Не знаю. Я думаю, що в нас є власні воротарі, які нічим не гірше. Тим паче, що за Бойка потрібно платити і він має особисті доволі серйозні вимоги по контракту. Можна повернутися до кандидатури Бущана, коли він залікує свою травму.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.11.2016, 17:18
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть