Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перша половина сезону, або чекаємо дій від Сергія Реброва

2016-12-14 20:31 ( фото Ильї Хохлова) На жаль, цей сезон «Динамо» вже провалило. Причин для цього дуже багато. ... Перша половина сезону, або чекаємо дій від Сергія Реброва

( фото Ильї Хохлова)

На жаль, цей сезон «Динамо» вже провалило. Причин для цього дуже багато. Я не думаю, що зараз найкращий час шукати винних. Скоріше, потрібно всім разом думати, як виходити із цієї ситуації, та зробити висновок із помилок, як привели до такого стану речей

Я вважаю, що зараз є найкращий час для побудови нової команди.

Із єврокубків «Динамо» вже вилетіло, тому маємо майже два місяці на зимову підготовку до старту чемпіонату. В самій першості Київ навряд чи випадемо із зони кваліфікації Ліги Чемпіонів при всій повазі до «Зорі». Зимою є майже два місяці на підготовку та друге коло чемпіонату для награвання нової команди без особливого значення для результату.

Але для того, щоб побудувати щось нове потрібно відмовитися від старого. Це не тільки стосується певних гравців, які можливо втратили мотивацію, але і певних дій та визнання власних помилок

Селекція на вихід

Циганкова виявився сильнішим від Громова, Оріховський за Федорчука, Беседін за Гладкого. Власні вихованці зіграли більше, забили більше від досвідчених гравців, які прийшли у статусі вільних агентів. Є ще тут хоч якісь запитання, що такі гравці «Динамо» просто не потрібні ? В мене точно немає.

Виходить є футболісти, які програють конкуренцію молоді, не складають конкуренцію основним гравцям. Потрібно вони далі клубу? Я думаю, що всі розуміють відповідь на це запитання.

Чи варто запрошувати молодих, талановитих гравців із інших команд? Минулої зими запросили Корзуна. Багато він дав «Динамо»? Я не бачу ніякого прогресу, розвитку та перспектив.

Час певних гравців вже пройшов. Поважаю Олександра Володимировича Шовковського, який сам вирішив піти. Я думаю, що тому ж Рудьку буде простіше від цього. Дуже сподіваюся, що Олег Анатолійович Гусєв теж це зрозуміє

Селекція на вхід

Команді не вистачає класу гравців. Індивідуально «Динамо», напевно, не було ніколи таким слабким, як зараз, в часи Ігоря Михайловича. В матчі із «Шахтарем» окрім трьох голів ще були моменти. Гравці класу Гармаша повинні реалізовувати такі епізоди. Індивідуальна майстерність високого рівня є тільки у Ярмоленка, всі інші – бажають кращого. «Динамо» не вистачає лавки та глибини складу. Дуже важко в цьому сезоні із підсиленням команди під час матчу. На жаль, дуже часто так буває, що і випустити для підсилення немає кого.

На мою думку, команді Реброва не вистачає нападаючого( є сподівання на Яремчука), креативного центрального півзахисника, центрального захисника та можливо навіть правого захисника. Я не думаю, що всі ці позиції можна підсилити завдяки молоді. Хоча мені дуже сподобалася гра Шапаренка проти дублю «Шахтаря». Микола там був кращий

Основний склад


В першій частині сезоні Ребров використав майже 30 –ть гравців. Іншими словами, кожен матч – новий склад. Напевно, так не повинно бути. Повинна бути якась основа, якась зіграність.

Ось гравці, які грали в цьому сезоні за «Динамо»

Воротарі: Шовковський, Рудько. Наче все тут ок

Праві захисники: Морозюк, Даніло, Тимчик, Макаренко, Бурда. Дуже багато

Пари центральних захисників: Драговіч – Віда, Віда- Хачеріді, Віда- Драговіч, Драговіч – Хачеріді, Віда- Даніло, Хачеріді –Даніло, Очігава – Драговіч, Очігава- Хачеріді, Очігава- Віда. Ви ще здивовані, що скільки пропустили в цьому сезоні?

Лівий захисники: Антунеш, Макаренко. Тут наче без нарікань

Опорні півзахисники: Рибалка, Корзун. Основний гравець та дублер

Пари центральних півзахисників: Сидорчук- Буяльский, Сидорчук – Гармаш, Буяльський – Гармаш, Гармаш – Корзун, Федорчук- Сидорчук, Федорчук- Буяльський, Сидорчук – Оріховський, Оріхоський – Гармаш, Оріховський – Буяльський. Трохи забагато

Лівий півзахисник : Ярмоленко, Громов, Циганков

Правий півзахисник: Дерліс, Гусєв, Циганков, Громов

Форвард: Гладкий, Мораєс та Беседін

Конкуренція

На жаль, як такої конкуренції немає незважаючи на велику кількість гравців, які взяли учать в перші половині сезону. Як може прогресувати Рибалка, коли він бачить, що на голову сильніший від Корзуна на тренуваннях? Свого часу Сергій вигризав землю, коли його конкурентами були Аруна та Велозо. Те саме стосується і Ярмоленка, Гармаша, Хачеріді. На мою думку, в Києві сьогодні конкуренція є тільки на позиції лівого захисника( Макаренко – Антунеш), частково на позиції центрального півзахисника( Сидорчук- Буяльсикий – Гармаш), та правий півзахисник( Циганков- Дерліс). Рудько без альтернативи. Морозюк теж довго був без альтернативи. Пара Хачеріді – Віда без альтернативи. Мораєс після продажу Теодорчика вже точно знав, що в кожному матчі він буде грати. Результат всі ми бачимо.

Молодь

Я зустрічав таку думку, що в своїй віковій групі грають не особливо талановиті гравці, а дійсно талановитий гравець може грати на самому високому рівні починаючи із 17-18 років. Щось у цьому є. Пригадайте покоління Шовковського, Ващука, Шевченка та власне самого Реброва. Вони почали свої виступи у дорослому футболі в зовсім юному віці. Подивиться на «Борусію» Дормунд. Там велика кількість дуже юних гравців. Свого часу Гьотце починав зовсім юним. Зараз таким є Мор( старий знайомий із збірної Туреччини) 19 років, Усман Дембеле теж має 19 років. Пулішічич взагалі 1998 року народження. Тухель не боїться їм довіряти розуміючи, що можуть бути( власне і є певні проблеми із результатом в чемпіонаті) Я думаю, що Янаков, Дубінчак, Маханьков, Тимчик, Алібеков, Шапаренко, Лєднев заслужили на свій шанс Звичайно, що юнацька ЛЧ – це дуже добре, але для молодих гравців головне – дорослий футбол . Я вважаю, що Лєднев, Янаков, Шапарекно вже зараз можуть приносити користь першій команді.

Тактика

Звичайно, що самовіддача, бажання –це дуже добре, але цього дуже мало щоб перемагати дійсно сильні команди. Я вважаю, що « Наполі» Бенітеса не був слабший за «Наполі» Саррі. Свого часу Маркевич зміг переграти італійців завдяки тактиці. Той же Мирон Богданович минулі роки завдяки тактичним питанням залишав із носом Луческу. В «Динамо» із цим проблема. ІЗ слабшими суперниками ми намагаємося контролювати м»яч, із сильними закриваємося. Це приблизно все.

Зараз «Динамо» дуже прогнозоване навіть на рівні чемпіонату України. Потрібно щось міняти. Від чогось відмовлятися, приходити до нових ідей До того ж, з’явилися проблеми із фізикою. В певних відрізках команда Реброва просто випадає.

Висновок

Буде прогрес після зими, потрібно буде далі довіряти Реброву. Якщо нічого не зміниться, так проблем із новим тренером Ігор Михайлович зараз немає

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.12.2016, 20:31
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть