Кроти і сепаратисти і далі займаються підкилимними атаками

Темы:
Шахтер, Динамо

Хокейний клуб "Донбас", яким опікується Борис Колесніков, взявся за абсурдні речі та розіслав журналістам новину про дивні зарплати київського "Динамо".

"Доброго дня. У 2014 році "Динамо" сплатило трохи більше шести мільйонів гривень податку на доходи фізосіб. У найближчого конкурента столичної команди - донецького "Шахтаря" - цей результат в тому ж році дорівнював 157 мільйонам. Детальна інформація у вкладенні. Прошу посприяти висвітлення цієї інформації ".

Отож, дійшло до абсурду: хокейний клуб в листі на своєму офіційному бланку пропонує ЗМІ поширити інформацію про те, що футбольний клуб "Динамо" заплатив менше податків на доходи фізосіб, ніж футбольний клуб "Шахтар". З посиланням на "власні джерела" третьої особи. І в листі на своєму офіційному бланку аналізує зарплату Андрія Ярмоленка. Цікаво, яке відношення хокейний клуб має до футболу?

http://plussport.com.ua/news/201612/1775-borys-kolesnikov-rozpochav-ataku-kyyivske-dynamo

Автор: (AHATOM)

Статус: Эксперт (37714 комментариев)

Подписчиков: 8

31 комментарий
Лучший комментарий
  • Убийца кротов(ATO1927) - Эксперт
    16.12.2016 12:57
    Борьку колесо , не то что садить нужно, а расстрелять . От грандиозного воровства на ЕВРО2012 до поддержки сепаратизма. Я уже молчу о более ранних подвигах в банде брагина коего потом взорвал ахметка благодаря чему и стал президентом шлюхтера...
    • 4
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии