Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи варто турбуватись?

2017-01-11 20:50 Польський Лех підписав Костевича. Цілком можливо, що для нас ця подія нічого не означатиме. Та безумовно ... Чи варто турбуватись?

Польський Лех підписав Костевича. Цілком можливо, що для нас ця подія нічого не означатиме. Та безумовно для Леха ця подія не минеться безслідно. Чи минеться вона помітно для Динамо? Зрозуміло, що на тому трансферному голоді, на якому вже рік тримає нас Динамо хоч якась можливість обсудити можливі трансфери – позитивна подія.

Тому напевно настав час поговорити про Тамаша Кадара.
Далеко не факт, що він перейде до Динамо. Як далеко не факт те, що Динамо ним цікавиться. Та все ж таки якщо є чутки, то подумаємо що вони означають. Кого шукає Динамо? Кадар – гравець який може зіграти одразу на трьох позиціях. Більшу частину кар’єри він провів центральним захисником. Та останні сезони все більше грає лівого бека. Кремезний гравець, потужний, жорсткий. Однак, як для флангового захисника він не має якісного атакуючого потенціалу, швидкості. Бо головний козир – робота на оборону. Він став одним з тих гравців, які кували успішний прорив команди на Євро саме завдяки міцній обороні. Для атаки у Кадара безумовно найкраща риса – перший пас. Робоча ліва нога дійсно дуже якісна. Пас точний на 30-50 метрів низом, або діагональ дійсно стабільні. Як і вміння грати під пресингом високим в дотик. Та головна проблема – швидкість. Вона досить не є видатною як для флангового гравця. Тому цілком зрозуміло виглядає його підписання, якщо воно станеться, як лівого –центрального захисника. Чи заміна це Віді? Можливо просто підсилення глибини лавки.

Не випадково Ребров акцентує увагу на тому, що в цьому сезоні захист почав здавати позиції. Ми пропускаємо в 2,5 рази більше ніж в минулому році. Тому цілком зрозуміло те, що це намагання підсилити центральну вісь досвідченим гравцем. У Кадара не має величезного досвіду міжнародних матчів на рівні клубу. Та на рівні збірної він провів 37 матчів. І це гарний показник для гравця у 26 років. До того ж я не здивуюсь тому, що Динамо може підхопити нову тенденцію сучасного футболу. Ну, так, той самий футбол Челсі. Гра у 3 центральні захисники – стара-нова ідея. Стара, бо так раніше вже грали. Нова, бо структура побудови команди загальна суттєво змінилась.

До того ж не варто забувати про перспективу. У Динамо є Зураб Очігава, який гарно показав себе восени. Він також лівий-центральний захисник. І якщо закривати шлях до основи своєму молодому гравцю – суперечливий крок. Так само, якщо все ж таки Динамо шукає лівого захисника. Бо є один із найталановитіших молодих гравців – Владислав Дубінчак, якого також треба поступово награвати. Чи варто нам турбуватись з приводу приходу Костевича до Леха? Час розставить все по місцям.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.01.2017, 20:50
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть