Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Треба мати гідність!

2017-03-12 16:02 І зараз все почнеться. Після такої провальної гри весь бруд посиплеться на Реброва і команду. Бо ... Треба мати гідність!

І зараз все почнеться. Після такої провальної гри весь бруд посиплеться на Реброва і команду. Бо навіть по заявці на матч легко побачити, що в запасі команди не має зовсім підсилення атаки. Один Яремчук. Кудись зникли Циганков і Шепелєв. А сама команда вийшла грати в академічний футбол, без особливих емоцій.

Знову те саме катання і закидання, все розраховано на що там щось вийде. Не має іскри, не має жаги. Команди ще минулої гри зіграла без емоцій. А цієї ми побачили повну байдужість.
Поле. Дійсно поле жахливе. Та треба пристосовуватись. Погане поле, грайте по полю. Програна командою вся силова боротьба. Особисто я знову побачив Рибалку, який провалив матч. Відсутність молоді, яку б можна було б задіяти. Того ж Булєцу, який дуже гарно виглядає в дублі. І заміни. Я не скажу, що Гонсалез провів видатний матч, та поява другого форварда, заміною флангового вінгера повністю знекровила лівий фланг. Ми не побачили підсилення гри замінами. Гра лише через Ярмоленко, якого тримала вся команда суперника. Вважаю, що цей матч повністю провалив Ребров. Провалив складом і тактикою на матч, а також замінами і лавкою запасних.

Можна битися і програти. А можна провести безвольний матч, такий як сьогодні. Думаю, що при всій моїй повазі до Реброва, саме за цей матч він заслуговує на не просто критику, а на величезну претензію. Я не побачив сьогодні тренера, якій вміє керувати грою в критичних умовах. Нажаль. А програли ми команді, гравці якої всі разом на місяць не отримують і половини з.п. будь-кого з гравців першої команди Динамо. Треба мати гордість. Після таких матчів треба не просо вибачатись. Треба визнати свою профільну непридатність.

Дякую!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.03.2017, 16:02

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть