Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що очікую від нового ТШ "Динамо". Легкий такий "натюрморт".

2017-06-02 22:53 Зараз на сайті спостерігається засилля коментарів на зразок – «будем посмотреть», «Принимаю все как есть», «жду ...

Зараз на сайті спостерігається засилля коментарів на зразок – «будем посмотреть», «Принимаю все как есть», «жду нового сезона». Я теж «принимаю» і «жду». Але є певне уявлення про роботу нового ТШ. Спочатку буде підняття команди на нових емоціях (було б здорово щоб цього вистачило хоч для виходу в основну /групову/ сітку еврокубків).

Потім- те що було 2017р. /почалось звичайно раніше/ в Реброва і нажаль, можливо, в більш тяжкій формі. Але - при Реброві було чемпіонство і професійна іспанська команда помічників (?). А Хацкевич з Лужним не будуть як Ребров "горевати" із сумною гремасою у кромки поля. Ці будуть колотить. Доречі Хацкевичу не погано було б уступати після матчеві інтерв’ю Лужному. Так, для рейтинга клубу.
  По гравцях – легко і з іронією. Я уявляю Сидорчука -він і так, аля матросов в рубку кидається, а тут ще й тактика підхожа ))). Рибалка вигрібатиме тумаків за кожну обрізку, Гармаш навіть не знаю ..фішку з емоціями тепер доведеться ділити. Найбільш тяжко буде Кадару з Пантічем. І навіть не знаю де – на полі чи в роздягальні. Коваль  за них сльозу пустить.  Зато дізнаються хлопці про амплуа Лужного, вивчать нову мову, еспіранто))) А, чуть не забув – Антунеш втече.  Навіть не сумнівайтесь. Хачеріді грати напевно не буде. Лише в одному випадку можливе виключення – поладять з Олегом Романовичем. І будуть терпіти один одного. В нападі буде гармонія. Шацкіх-Беседін-Кравець. І що в них спільного …)))  Щось є …сформулювати не можу.  Всі «молоді» будуть на перших порах перелякані (читай  «мотивовані»). Який результат це дасть – не знаю. Федоров начеб-то найкраще з молодими має спрацюватись. Михай - лов пустив такий корінь, що Шовковський не зміг приєднатись до своїх одноклубників. Шкода.

До речі зверніть увагу - Лужний, Шацкіх - суцільні "характери". От в нас на цьому і буде тактика нова тактика "Динамо" - на характері! Що ж, «будем посмотреть» )) .

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.06.2017, 22:53
02.06.2017, 22:53
273373 3 cbobs, Velik, Jurtschyk
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть