Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нашого цвіту по всьому світу (українці в єврокубках)

2017-07-07 11:24 Сенсація... Чимало українців взяло участь в єврокубкових баталіях на цьому тижні. Дмитро Ховбоша став автором гольової ...

Сенсація...Сенсація...

Чимало українців взяло участь в єврокубкових баталіях на цьому тижні. Дмитро Ховбоша став автором гольової передачі з якої Ненадович відкрив рахунок в матчі. Дмитро відіграв весь матч і його "Алашкерт" пройшов у наступний раунд ліги чемпіонів. До речі Ховбоша уже встиг стати і чемпіоном Вірменії. На черзі протистояння з БАТЕ.

І тут уже є нагода повірити свої сили на серйозному рівні. Одесит Максим Гавриленко також зіграв весь матч за свою "Дачію". Представник Молдови був знову розбитий "Шкендією" - 0:4! Максим - захисник і третій рік уже грає за "Дачію". Цього року його шлях в єврокубках був зовсім короткий. Кирило Ковальчук вийшов в основі за "Ордабаси". Казахи не зуміли відігратись після поразки в Боснії від "Широкі Брег" та вибули вже в першому раунді ліги Європи. Кирило ж замінили на 83 хвилині. Володимир Костевич також зіграв весь матч за познанський "Лех". Поляки і в повторному матчі здолали македонський "Пелістер". Львів'янин Юрій Верещак вийшов у центрі нападу свого "Атлантаса" проти "Кайрату" та нічим допомогти команді з Клайпеди знову не зміг і був замінений на 68 хвилині. "Атлантас" і вдома поступився 1:2 та припинив змагання. Михайло Шишка допоміг "Тракаю" здолати шотландський "Сент-Джонстон" 1:0. Литовці грали довгий час в меншості. Але саме вихованець "Шахтаря" зробив результативний пас і Максімов забив переможний гол. Відзначився результативними діями півзахисник мінського "Динамо" Олександр Нойок. На 32 хвилині він віддав результативний пас. Мінчани також в меншості перемогли на Фарерах "Рунавік" 2:0 А от Євген Павлов нічим не допоміг "Вашашу". Угорці ніби мали реальні шанси після виїзних 3:4. Натомість вдома вони взагалі згоріли 0:3 "Бейтару ". Павлов відіграв весь матч. Також всі 90 хвилин провів на полі і Дмитро Льопа. "Осієк" забив чотири скромним андорцям. Одразу три українці стали співавторами сенсації в Сараєво. "Заря" з Бєлців хоч і поступилися в "Сараєво" 1:2 в серії пенальті взяли гору 6:5. Форвард Сергій Загінайлов на 60 хвилині відкрив рахунок. Півзахисники Олег Єрмак (весь матч) та Андрій Слінкін (вийшов на заміну на 73 хвилині) внесли свій внесок. Всі троє били і післяматчеві пенальті і лише Єрмак не реалізував. Тарас Романчук вийшов з капітанською пов'язкою за свою "Ягелонію". Також весь матч відіграв і Дмитро Хомченовський. Поляки перемогли 4:0 "Динамо" Батумі. До речі і у складі батумців також були наші люди: воротар Тімофєєв, нападник Квасов і навіть тренер Фролов!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.07.2017, 11:24
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть