Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Єврокубки з українцями.

2017-07-14 16:28 Черговий раунд єврокубкових баталій не пройшли без українського сліду. В Лізі Чемпіонів у складі вірменського "Алашкерту" ...

Черговий раунд єврокубкових баталій не пройшли без українського сліду. В Лізі Чемпіонів у складі вірменського "Алашкерту" зіграв наш Дмитро Ховбоша. Вірмени спромоглися на міні-сенсацію - нічия 1:1 в гостях з "БАТЕ". Ігор Пластун вийшов лише в кінці матчу на заміну. Його "Лудогорець" поступився 1:2 в Литві "Жальгірісу".

В Лізі Європи Олександр Нойок відіграв весь матч. Його мінське "Динамо" привело з Македонії сприятливі 1:1 в матчі з "Работнічками". Ідентичного результату досягли і брестські одноклубники у Австрії з "Альтахом". Артем Мілевський щоправда вийшов лише на заміну під завісу матчу. Та як не як повернення в єврокубки нашого Артема відбулося! Далі буде. Дмитро Льопа вийшов в основі за "Осієк". Хорвати доволі впевнено здолали швейцарський "Люцерн". Дмитро був активний і взяв участь в обох гольових атаках. Наші в "Тракаї" - голкіпер Шеремета та плеймейкер Шишка. Обоє без заміни провели матч в Норчепінзі. Поразка 1:2 залишає хороші шанси на продовження боротьби. А от в матчі "Габала" - "Ягелонія" українці були взагалі з обох боків. Тарас Романчук відкрив навіть рахунок в матчі. Безотосний і Вернидуб у Григорчука є незмінними. В підсумку також 1:1. Головні розбірки перенесено в Польщу. Польський "Лех" ледь не погорів від скромного норвезького "Хогесунда". Добре що по перерві взялися за розум і відіграли два - 2:3. На Костевич взяв участь в обох гольових атаках. Тепер треба довершити справу в Познані. Ну і нарешті ще двоє наших Слінкін та Загінайлов разом зі своєю "Зорею" з Бєльців вже за перший тайм пропустили три на Кіпрі від місцевого "Аполлона". В другому таймі обох тренер поміняв. Треба краще!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.07.2017, 16:28
14.07.2017, 16:28
277009 1 chibis
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть