Шахтар відмовився почати матч з Гімну України.

Темы:
Шахтер

Шахтар поплатився за те, що відмовився розпочати матч з Маріуполем Гімном України. З різкою критикою на адресу клубу виступив віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко.

Усі матчі української Прем’єр-ліги мають розпочинатися з гімну. Така традиція останніх кількох сезонів. Однак учорашня зустріч у Харкові між Шахтарем та Маріуполем стала винятком.

– Футбол – гра #1 у країні. Державний Гімн має виконуватися перед кожним матчем Прем’єр-ліги у кожному місті, а не тільки у Києві чи Дніпрі!, – про це у своєму Твіттері написав віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко.

Урядовець засудив те, що не у всіх містах лунає Гімн України перед початком змагань.

– Перед донецьким “дербі” Шахтар-Маріуполь на стадіоні Державного Гімну не передбачено. Куди УПЛ дивиться? Що, для різних міст різні підходи?, – написав Кириленко.

http://fakty.ictv.ua/ua/sport/20170806-shahtar-vidmovyvsya-pochaty-match-z-gimnu-ukrayiny-i-poplatyvsya/

Автор: (dima739)

Статус: Наставник (2051 комментарий)

Подписчиков: 29

25 комментариев
Лучший комментарий
  • Андрій Бортнік(bortand) - Старожил
    06.08.2017 12:15
    "шахтьор" не українська команда! В них не має нічого українського! Вони не люблять, ненавидять Україну! То їх право, їх свідомий вибір - але і до них відношення повинно бути аналогічним!
    Вважаю, що ця команда не повинна грати у Чемпіонаті україни, а її гравців не потрібно викликати до лав національної збірної!
    Цей випадок переповнив чашу мого терпіння, відтепер і назавжди я буду повторювати "Я ненавиджу шахтьор!"
    • 13
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии