Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Активістка Femen А.Діаш на футбольному матчі Україна-Туреччина в Харкові вдруге навмисне порушила громадський порядок

2017-09-03 01:44 Активістка руху Femen Анжеліна Діаш другого вересня ц.р.вибігла на поле у Харкові перед початком матчу відбірного ...

Активістка руху Femen Анжеліна Діаш другого вересня ц.р.вибігла на поле у Харкові перед початком матчу відбірного турніру на Чемпіонат світу з футболу між збірними України та Туреччини. На її грудях був напис «Ердоган вбивця» англійською.

Як повідомляється на сайті руху, таким чином активістка вирішила висловити свій протест проти "диктаторського режиму" президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана.

"Режим Ердогана вбиває свободу і просто вбиває", - йдеться в повідомленні.

21 липня під час підписання двосторонніх угод про співпрацю між Україною та Білоруссю під час візиту Президента О.Лукашенка до Києва в присутності і Лукашенка, і Президента України П.Порошенка вона ж «виринула» з натовпу журналістів із гаслом «Живе Білорусь!» і також оголила свої груди. За рішенням суду активістку FEMEN Діаш звільнили з під арешту під особисте зобов’язання. Крім того, їй необхідно було здати паспорти для виїзду за кордон і не відлучатися без дозволу слідчого з міста проживання. Сама ж дівчина заявила, що винною себе не вважає.

Відео обох епізодів - за ссиллю http://glavcom.ua/news/ogolena-aktivistka-femen-vibigla-na-pole-pered-matchem-ukrajina-turechchina-opublikovano-video-434680.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.09.2017, 01:44
03.09.2017, 01:44
281625 1 Internat
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37693 комментария)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть