Опущенець: "я вболіваю за "Шахтар""

Темы:
Шахтер

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко - відданий фанат "Шахтаря". Ми не будемо розтікатися думками про політичний трикутник Ахметов-Коломойський-Ляшко та їхні плани - нехай цим займаються політичні оглядачі. Відданий фанат "Шахтаря" пан Ляшко виступає за повернення "гірників" на "Донбас Арену".

Спочатку він одягає старий спортивний костюм "Шахтаря" у лікарні.

Майже відразу на це реагує капітан "гірників" Срна, який до речі перебуває у відпустці. Каже офіційному клубному сайту, що він подарує йому нову футболку "гірників" і зробить такий презент кожному політику, котрий поверне мир на Донбас і "Шахтар" на "Донбас Арену". Згодом директор телеканалів Ахметова "Футбол1/2" Олександр Денисов у "Фейсбуці" пише наступне: "И сразу Ляшко стал мне роднее, ближе, что-ли".

Каламбур продовжується словами Ляшка наступного дня після оперативної "доставки" футболки: "Спасибі капітану "Шахтаря" Даріо Срні за слова підтримки і приємний подарунок - нову форму гірників. Тому що моїй старій дійсно вже 8 років. Її подарували мені на 35-річчя і з тих пір я вболіваю за "Шахтар". У мільйонів українських уболівальників команда гірників викликає щиру повагу вже тільки тому, що незважаючи на вкрай складні для неї умови останніх двох років, не здається і здобуває свої нові перемоги, прославляючи нашу рідну країну. Як і Даріо, я теж щиро бажаю, щоб "Шахтар" якомога швидше повернувся додому, грав на своїй рідній "Донбас Арені".

Текст і фото в доказ - на https://www.depo.ua/rus/sport/chomu-z-lyashchka-viyshov-poganiy-fanat-shahtarya--03012016223000

ЗІ: вчора промайнуло в неті фото цього пасивного гоміка в тій же кротячій формі на риболовлі... Шукав-шукав сьогодні - не знайшов... Зате знайшов оцю стару інфу про нього.

Автор: (AHATOM)

Статус: Эксперт (37710 комментариев)

Подписчиков: 8

17 комментариев
Лучший комментарий
  • Volodya del Bosque (не фан "Реала") - Наставник
    09.09.2017 23:51
    Заголовок сподобався. Тому й лайкнув. Є, до речі анекдот. Ходить дядько по ринку і чує десь: "А ляшко такий смачний...". Думає: що за ляшко? А то так півнів називали))
    • 5
Комментировать