Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Опущенець: "я вболіваю за "Шахтар""

2017-09-09 20:39 Лідер Радикальної партії Олег Ляшко - відданий фанат "Шахтаря". Ми не будемо розтікатися думками про політичний ...

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко - відданий фанат "Шахтаря". Ми не будемо розтікатися думками про політичний трикутник Ахметов-Коломойський-Ляшко та їхні плани - нехай цим займаються політичні оглядачі. Відданий фанат "Шахтаря" пан Ляшко виступає за повернення "гірників" на "Донбас Арену".

Спочатку він одягає старий спортивний костюм "Шахтаря" у лікарні.

Майже відразу на це реагує капітан "гірників" Срна, який до речі перебуває у відпустці. Каже офіційному клубному сайту, що він подарує йому нову футболку "гірників" і зробить такий презент кожному політику, котрий поверне мир на Донбас і "Шахтар" на "Донбас Арену". Згодом директор телеканалів Ахметова "Футбол1/2" Олександр Денисов у "Фейсбуці" пише наступне: "И сразу Ляшко стал мне роднее, ближе, что-ли".

Каламбур продовжується словами Ляшка наступного дня після оперативної "доставки" футболки: "Спасибі капітану "Шахтаря" Даріо Срні за слова підтримки і приємний подарунок - нову форму гірників. Тому що моїй старій дійсно вже 8 років. Її подарували мені на 35-річчя і з тих пір я вболіваю за "Шахтар". У мільйонів українських уболівальників команда гірників викликає щиру повагу вже тільки тому, що незважаючи на вкрай складні для неї умови останніх двох років, не здається і здобуває свої нові перемоги, прославляючи нашу рідну країну. Як і Даріо, я теж щиро бажаю, щоб "Шахтар" якомога швидше повернувся додому, грав на своїй рідній "Донбас Арені".

Текст і фото в доказ - на https://www.depo.ua/rus/sport/chomu-z-lyashchka-viyshov-poganiy-fanat-shahtarya--03012016223000

ЗІ: вчора промайнуло в неті фото цього пасивного гоміка в тій же кротячій формі на риболовлі... Шукав-шукав сьогодні - не знайшов... Зате знайшов оцю стару інфу про нього.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.09.2017, 20:39
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37607 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть