Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Замириння і припинення стрілянини вздовж україно-російської лінії фронту найближчим часом очікувати не варто

2017-11-28 02:46 За словами спеціального представника Держдепартаменту США щодо України Курта Волкера, сподівання на мир на сході України ...

За словами спеціального представника Держдепартаменту США щодо України Курта Волкера, сподівання на мир на сході України настільки нестійкі, що з великою ймовірністю відновлення активних бойових дій варто чекати протягом року.

Волкер підкреслив, що відносини з Росією перебувають у важкому стані, а кілька раундів його переговорів із Сурковим не дали результатів.

Переговори є настільки складними, що активні бойові дії (на сході України), швидше за все, триватимуть ще рік. "Така ймовірність - не менш як 80 відсотків". "Можливо, так не буде, але найбільш вірогідний сценарій - це продовження (війни)", - зазначив Волкер в інтерв'ю Politico, про що повідомила журналіст С'юзан Ґлассер в статті "Трампівська шизофренія з російського питання".

РS: Про які масові заходи з залученням великої кількості народу на прифронтових територях може йти мова в умовах нестабільності? Про який футбол в Маріуполі будуть глорити в ФФУ?

РРS: кому цікаво - повна стаття на https://ukrainian.voanews.com/a/volker-v-tsentri-superechlyvoji-polityky/4138180.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.11.2017, 02:46
28.11.2017, 02:46
289029 1 auto-sergj20
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37731 комментарий)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Лига Европы Аталанта Марсель 3 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть