Замириння і припинення стрілянини вздовж україно-російської лінії фронту найближчим часом очікувати не варто

Темы:
Мариуполь

За словами спеціального представника Держдепартаменту США щодо України Курта Волкера, сподівання на мир на сході України настільки нестійкі, що з великою ймовірністю відновлення активних бойових дій варто чекати протягом року.

Волкер підкреслив, що відносини з Росією перебувають у важкому стані, а кілька раундів його переговорів із Сурковим не дали результатів.

Переговори є настільки складними, що активні бойові дії (на сході України), швидше за все, триватимуть ще рік. "Така ймовірність - не менш як 80 відсотків". "Можливо, так не буде, але найбільш вірогідний сценарій - це продовження (війни)", - зазначив Волкер в інтерв'ю Politico, про що повідомила журналіст С'юзан Ґлассер в статті "Трампівська шизофренія з російського питання".

РS: Про які масові заходи з залученням великої кількості народу на прифронтових територях може йти мова в умовах нестабільності? Про який футбол в Маріуполі будуть глорити в ФФУ?

РРS: кому цікаво - повна стаття на https://ukrainian.voanews.com/a/volker-v-tsentri-superechlyvoji-polityky/4138180.html

Автор: (AHATOM)

Статус: Эксперт (37795 комментариев)

Подписчиков: 8

5 комментариев
Комментировать