Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Віце-президент ФФУ підозрюється в корупції

2018-03-27 01:19 Генеральний прокурор України Юрій Луценко в програмі "Свобода слова" в ефірі телеканалу ICTV підтвердив інформацію про ...

Генеральний прокурор України Юрій Луценко в програмі "Свобода слова" в ефірі телеканалу ICTV підтвердив інформацію про те, що його заступник, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький (за сумісництвом віце-президент ФФУ) потрапив під підозру у вчиненні корупційного злочину.

"Дійсно, відповідно до законодавства Генеральна прокуратура України спільно з Національним Антикорупційний бюро проводила слідчі дії, які стосувалися, в тому числі і керівника САП пана Холодницького", - повідомив Луценко. І зазначив, що слідчі дії тільки починаються, у зв'язку з чим, йому нічого більше повідомити на даний момент. Але наголосив (дослівно): "Тільки в результаті допитів, експертиз зможу повідомити про те, чи є ознаки кримінальних правопорушень, які зафіксовані на прослуховуючому пристрої, який було встановлено в кабінеті керівника САП".

Раніше Ю.Луценко повідомляв, що "прослуховування Холодницького було санкціоноване судом; а він сам зі скаргою чи заявою у зв'язку з ніби-то незаконним прослуховуванням не звертався".

Ще раніше в ЗМІ потрапила інформація, що в кабінеті глави САП Холодницького була встановлена ​​"прослушка". "Жучки" нібито були прикріплені до стінки акваріума. Джерело "Цензор.НЕТ" повідомило, що "прослушка" була встановлена ​​співробітниками Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом департаменту розслідувань у сфері держслужби і держвласності Генеральної прокуратури України.

По матеріалам джерел: "Цензор.НЕТ", "Українська Правда", "Інтерфакс"

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.03.2018, 01:19
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37682 комментария)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть