Динамо Зоря. І що ж це буде?

Темы:
Динамо, Заря

Чи знайде Динамо в собі мотивацію на матч із Зорею? Я можу передбачити коментарі, що мотивація повинна бути максимальною, що як можна виходити за Динамо і не бути вмотивованими… Да, на словах все дійсно так. Шанси на перемогу в чемпіонаті хоча і мізерні, але є. Та нам грати проти Зорі, грати після програшу в середу, коли функціонально суперник краще готовий.

А мотивація? Мотивація у Зорі просто шикарна. І це не тільки перемога над Динамо сама по собі. 3 місце в чемпіонаті – старт в ЛЄ одразу з групового етапу. Динамо ж прекрасно розуміє, що чемпіонство на 99,99% вже втрачено. Навіть якби ми не втратили очок із Маріком шанси були б мізерними, бо при рівності очок в хід вступає різниця забити і пропущених. А у нас тут повний провал. Зараз мова йде про престиж.
Мотивація Зорі безумовно вище. Єдине, що можна знайти, що молодь дійсно настільки психологічно готова зараз, що знайде в собі сили і емоції. Та я реаліст. Розумію, що поки надія є. Верес також спроможний здобути результат. Ця команда може здивувати. Тим більше, що додаткова мотивація буде присутня. Тому треба вірити. І залишатись реалістом.

Саме через це матч із Зорею набуває іншого сенсу і масштабу. Динамо не буде грати із надривом. Зоря ж буде рвати. Саме на цьому треба побудувати гру. Захист Зорі достатньо повільний. Їх гра будується за рахунок контратак. Це легко побачити, якщо подивитись наші матчі в цьому сезоні. Все будується на швидкісних якостях гравців групи атаки. Динамо треба наситити центр і зіграли на контролі м’яча. Ловити суперника. Треба зламати стереотип. Зіграти другим номером. Не йти протоптаним шляхом агресивних атак, щоб не давати зон за спинами. Хай суперник обрізається і створює прогалини за своїми спинами.

Нам важливо перемогти. Це дійсно престиж, це елементарна необхідність довести свою перевагу. Ми сильніші. Тактична гнучкість – цікавий шлях. Однак, я не думаю, що Хацкевич піде на такі експерименти. Буде грати той самий склад і гра буде будуватись за рахунок тих самих принципів. В двох весняних матчах Динамо здобуло важкі перемоги. Головний козир Динамо – стандарти. Саме зі стандартів Динамо забиває в цих матчах. Великим плюсом буде те, що команди зіграють у повноцінних основних складах.

Цікаво подивитись динаміку. Чи у Динамо дійсно в завершенні сезону настав спад, чи молодь вже не витримує грати у такому темпі, чи останні два матчі – просто збіг обставин. Варто оцінити і Зорю, яка по суті провалила весну. Чи дійсно команда не готова до випробовувань важким графіком матчів у першій шістці? Бо захист команди в 30 матчах пропустив 41 м’яч, а забито лише 44. Це говорить про слабкий і ненадійний захист. Але і про достатньо амбітний напад. Тому гра повинна бути результативною. Переможе сильніший.

Дякую за увагу!

Автор: (yarameel)

Статус: Наставник (4463 комментария)

Подписчиков: 40

25 комментариев
Лучший комментарий
  • Andrey Bogushevsky(bam73) - Эксперт
    11.05.2018 21:15
    А давайте не делать реверансов ( Это не к автору...Автор, уверен в курсе. Это в общее пространство). Чемпионат для нас завершен!

    Если Хацкевич имеет опцию работы на следующий сезон, то результаты этих двух игр, абсолютно не важны. Хоть по 0:10, в обеих. Понятно "болельщики" на сайтах заклюют, но, если "опция" есть- ложи на всех, и делай свое дело!

    Что делать? Думать с кем ты будешь играть в следующем сезоне. Соответственно тех и выпускать. Мбокани есть? Нет. Ну так попробуй уже наконец-то Хльобаса в двух играх, хоть будешь знать, можно ли на него рассчитывать. А то раз выпустил на 10 минут- забил... исчез. Пипец какой стимул для развития резерва.((((((Дай уже шанс Алибекову, Ледневу, Русину, Бущану (блин ну надо же понять с кем воротах останемся. ВЫКУПАТЬ Бойка-дебилизм! Вернется Коваль- он такое же- хорошее ,,., но бесплатно. )) А серьезно: дайте Бущану две игры-сыграл- рассчитываем на него. Нет. Нафиг всех. И ищем Вратаря. Попробуй Миколенко , может Пиварича, после ЧМ удастся куда-то сплавить без убытка.

    Это, если "опция" есть. А если, все держится на том, как вдруг в голову ИМС бахнет после какой-то игры,.....- то, так и будет.... Ну тогда катайте унылое, абы нам не забили. а мы может запихнем ...((((
    • 12
Комментировать