Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Віце-президент ФФУ, президент федерації футболу Донецької області підозрюється у корупції та у співпраці з держбізнесом з РФ

2018-07-06 13:58 Народний депутат з виборчого округу №48 (Донецька область, м.Краматорськ та околиці), член фракції «Блок Петра Порошенка», ...

Народний депутат з виборчого округу №48 (Донецька область, м.Краматорськ та околиці), член фракції «Блок Петра Порошенка», віце-президент ФФУ, Президент федерації футболу Донецької області, власник і президент ФК «Авангард» (перша ліга ПФЛ) Максим Єфімов отримав винагороду від науково-технічної ради публічного акціонерного товариства «Енергомашспецсталь» у розмірі 122,5 тисячі гривень.

Така інформація міститься в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, повідомляє проект Радіо Свобода "Точно".

На офіційному веб-сайті «Енергомашспецсталі» Максим Єфімов досі зазначений як президент підприємства. Ця компанія є найбільшим виробником спеціальних литих і кованих виробів індивідуального і дрібносерійного виробництва для металургії, суднобудування, енергетики (вітро-, гідро-, атомної) і загального машинобудування. Вищезгадане ПАТ «Енергомашспецсталь», за повідомленням ЗМІ, контролюється однією з найбільших російським компаній «Росатом», входячи через корпоративний зв’язок з кіпріотською компанією EMSS Holdings Limited до складу машинобудівного дивізіону російського гіганта «Атоменергомаш».

Підсумок: «Атомэнергомаш» - російска державна компанія, що контролює всі атомні об'єкти РФ. ПАТ «Енергомашспецсталь», яке розташоване у Краматорську Донецької області - її українське підприємство.

Місяць тому народний депутат Максим Єфімов придбав 40% корпоративних прав товариства з обмеженою відповідальністю «КЗТС Машинінг» за 400 гривень. Окрім цього, періодично парламентар отримує гонорари від вищезгаданої науково-технічної ради ПАТ «Енергомашспецсталь», суми перевищують 100 тисяч гривень.

https://www.radiosvoboda.org/a/news/29346389.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.07.2018, 13:58
06.07.2018, 13:58
303676 4 Toha111, kna, crasavchic, bam73
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37693 комментария)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть