Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Приєднуйтесь. Выбор редакции

2018-08-11 00:27 Шановні вболівальники, обговорючи футбольні новини і приємний для багатьох контракт Супряги з Динамо, можливо дехто проминув ... Приєднуйтесь.

Шановні вболівальники, обговорючи футбольні новини і приємний для багатьох контракт Супряги з Динамо, можливо дехто проминув старт англійської Premier League, який розпочався матчем Манчестер Юнайтед 2:1 Лестер Сіті.

Що мене спонукало? Колишній динамівець Андрій Ярмоленко перейшовши влітку до Вест Ґема, ще більше підігрів мою цікавість до найсильнішого, на мою думку, футбольного чемпіонату в світі.

Зазирнувши кілька тижнів потому на офіційний сайт молотобійців я зустрів ось таке спливаюче віконце:

"Приєднуйтесь до Мануеля Пелегріні і нашої нової команди в цьому сезоні."

На фото, поруч з лідером Irons Арнаутовичем, новачки: наш Ярмоленко, Феліпе Андерсон, Джек Вілшир і головна надія - Пелегріні.

Перейшовши за посиланням, я побачив дуже багато варіантів членства в клубі, на любий смак і для дорослих, і для дітей. За англійськими мірками недорого, зате пріоритет в придбанні квитків, знижки в £5 на них , а також персоналізація "троянди" (шарфику) клубу, розіграш призів і дещо інше.

Вест Ґем Юнайтед побив, як пишеться на сайті, свій фінансовий рекорд на придбання гравців, щоб долучити Феліпе Андерсона з Лаціо, а також безліч талантів, таких як півзахисника зб. Англії Джека Вілшира, нападаючого зб. України Андрія Ярмоленка, молодого французського захисника Ісу Діопа, голкіпера збірної Польщі Лукаша Фабіанського , фулбека Райана Фредерікса і центрального захисника зб. Парагваю Фабьяна Бальбуену.

Погодьтесь, склад дуже оптимістичний і дозволяє поборотися й за участь в Лізі Європи. Пелегріні в Англії також не новачок, вигравав з Манчестер Сіті першість і Кубок ліги До речі, залишився і конкурент Ярмоленка на правому фланзі Майкл Антоніо.

Його хотіли продати, але він у складі. Абсолютно вірне рішення, хто гратиме, а хто стане резервістом залежить від футболістів, а здорова конкуренція завжди на користь клубу.

Розпочинає сезон Вест Ґем 12 серпня, з клубом, якого не потрібно представляти.

Ліверпуль. Блискучий тренер, чудова трансферна компанія робить Червоних одним з претендентів на перемогу в цьому сезоні. Ще одна причина приєднатися. Ні, я не запрошую стати Claret Membership, я пропоную переглянути цей та інші матчі, підтримати Андрія Ярмоленка і Вест Ґем. Або ж Ліверпуль :-)) У будь-якому випадку ви тільки виграєте, отримавши насолоду від справжнього англійського футболу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.08.2018, 00:27
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7447 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть