Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Так хто ви критики,чи тролі?!

2018-08-15 12:22 Моя тема,це мета звернути увагу,на несправедливість коментарів,що зовсім не об'єктивні по відношенню до Динамо! Комусь не ...

Моя тема,це мета звернути увагу,на несправедливість коментарів,що зовсім не об'єктивні по відношенню до Динамо! Комусь не подобається гра Динамо, дійшло до того що кожну гру обсирають не дивлячись на результат! Наприклад у нас меньше злоби надходить від суперників що отримали поразку від нашого клубу!

Є такі особи що звуть себе вболівальниками Динамо, але постійно обсирають індивідуально наших гравців,а також гру нашої команди, перепадає також Суркісам і тренерському штабу! Що я хочу зауважити? В нашому національному чемпіонаті,відбуваються дивні речі,які просто кричать про допомогу!!! Чемпіонат просто весь політизований і мега корупційний!!! А наш клуб мабуть є в числі тих хто більше за всіх страждає!!! Сьогодні наше саме гумане ффу діє просто відкрито караючи тих хто не підкорився одному єдиному закону ахметова: шахта чемпіон, і шахта завжди права. Покарали двох суддів і зовсім безпідставно! Всі ситуації трактують на користь шахти і їхнього пулу! А кдк порушує всі закони і виносить потрібні рішення для шахти! Хто читав Ліника і дивився другий тайм шахти з ворсклою? То як вам дуже сподобалось? А ось матчі Динамо вам не подобаються! Ну ось ми дійшли висновку, у нашому футболі настільки все не однозначно, настільки все зав'язано на не футбольних ігрищах,що Динамо насправді не має здорової конкуренції в своєму чемпіонаті,а навіть більше того ми постійно перебуваємо під нагрузкою психологічної стійкості!!! В світлі цих подій я, думаю що наше Динамо спокійно обійдеться без цих вболівальників що звуть себе критиками,але чомусь їхня критика стосується лише Динамо! Заспокойтеся і спробуйте покритикувати інші наші клуби в чемпіонаті,я певен що ви швидко зрозумієте,як ви помиляєтесь у своїй корисній писанині! У футболі завжди будуть переможці і переможені,але вот вболівальники радного шахтьора зовсім цього не сприймають!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.08.2018, 12:22
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть