Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Збірна Україна знов дарує радість.

2018-10-17 06:00 Усіх вітаю з черговою перемогою Збірної України ! Я починаю звикати до перемог Збірної ;) І ...

Усіх вітаю з черговою перемогою Збірної України ! Я починаю звикати до перемог Збірної ;) І у наступних матчах, я знов вимагатиму перемоги :) Майте на увазі це, Андрію Миколайовичу :)

Як приємно писати про перемоги Збірної :) Це все ж таки краще, ж писати про невдалі ігри.

Знов Збірна України перемогла, і настрій просто відмінний !

Що було перед, під час та після матчу, словами не передати. Це треба знаходитись на стадіоні, щоб відчувати усі ті емоції. Бо були і радість, і злість, і сум, а також знервованість у багатьох вболівальників.

На матчі я ж був не сам, а з двома мешканцями цього сайту :) Це Валерій з Одеси, з ніком Valerik, а також Анатолій з Сумської області з ніком A G (Toha111). Але усе по порядку.

Гуляючі вдень Харковом разом з цими шановними панами, ми майже взагалі не бачили вболівальників з інших міст. Я взагалі почув думати про найгірше. Але мої думки були оманливими, і на стадіоні майже був аншлаг, що стало чималим фактором для перемозі.

Дивно, коли на квитку було написано, що вхід з 18:45, а почали пускати на 30 хвилин пізніше. Але це було не головне.

Головне було те, що було передувало самому матчу. А передувало матчу достатньо подій, від яких сльози почали ледь не навертатись на очах :,) Бо за 2 години до матчу, на поле "ОСК"Металіст", почергово почали виходити учасники проекту "голос. діти". А особливо заворожила своїм голос чарівна маленька україночка у жовтій суконці, яка співала про полонини. Це треба було чути. Співала так чуттєво, що я ледь з колегами не плакав. Не жартую. І співала чистою українською. У цей момент, я та мої друзі відчули, що за цією дівчинкою наше майбутнє. Усе було дуже патріотично. Я у захопленні ! А далі ще виходила дівчина, яка співала про "Червноу руту". І також співала від душі. І цей момент я зрозумів, що ось воно - живий приклад патріотизму та душевності.

А ще чи не найбільше вразила чарівна дівчина: україночка африканського походження. І співала вона солов'їною. І співала так чистою, я б навіть сказав кришталевою українською, що це не могло не зачепити за душу. Ця афробендєрівка набагато більша українка, ніж усім відомий Ярік, який і співати українською не вміє, і під час Гімну України, у нього щось під серцем болить... Яріку дивитись це відео з виконанням пісень цієї афро-україночки на ніч, щодня, перед сном ;)

Ці українські пісні перед матчем, так підняли настрій, що і після матчу не хотілось полишати стадіон, а ще й ще слухати цей чарівний українській спів. Душе й серце гріли українські пісні :)

Стадіон заповювався по собі дуже повільно, але за кілька хвилин до матчу, був майже аншлаг.

Коли наші футболісти почали виходити з підтрибуного приміщення, і у цей момент усі вболівальники підняли жовто-блакитні файера, то тоді я відчув горідість за свою країну.

І ще один факт перед матчем. На одній трибун за воротами, вболівальники вивісили величензний баннер зі словами - "Душу й тіло ми положим, за нашу свободу", де посередені був намальований портрет Андрія Миколайовича у вигляді Супермена з коміксів. Креативно вийшло :)

Гімн заспівали причудово. А особливо сподобалася дічвина на прізвище Карпа, яка акапелло цей Гімн виконувала.

Зі складом у прогнозах Шурік не помилився. Усе було так само, як і у прогнозах сайту.

Чехам перемога була потрібнішою. Але наша Збірна перше грала вдома цього року з глядачами, і не про яку нічію мова не йшла.

З перших хвилин, чехи звісно полізли уперед. Але якоїсь навали, я не побачив. Але і нашим нічого не вдалось значного у першому таймі. Не вразив у перші 30 хвилин Марлос, який обрізався. Це я усе пишу про те, що я та наші колеги бачили з трибун.

Чехи хотіли забити. А наші, так здалося, що чекали свого шансу у першій половині першого тайму на контратаки.

Були активними Караваєв та Матвієнко. Ось у кого нічого не виходило, так це у Яремчука. Вболівальники з трибун у моменти, коли Яремчук ніяк не міг воротах влучити, постійно казали, ну що з ним коїться ? Чесно, не розумію, що не вистачає Яремчуку, щоб забити... Пятов у першому таймі таки врятував. Цей матч може занести собі в актив Андрій. Коно знов занадто загравався з м'ячем, що шкодило команді. Ну не хоче вчасно Коно розставатись з м'ячем. Євген доходив до штрафної суперника, а потім.... розвертався і віддав назад. Так грати атакувальний півзахисник не повинен. Дуже показовим став епізод, коли могла вийти перспективна атака на фланзі Коно, але отримавши м'яч, він дуже повільно став пересуватись. Невже на 60-ій хвилині, Конолянка вже втомився ? Не вірю. Уся справа у психології.

От автор голу зіграв не найкращим чином. Середня гра Малиновського. Бити з дальної дистанції шрафні - це і усі переваги Малиновського були учора. Ну як мені здалось, що учора була середня гра від середнього гравця Малини.

Ось не позаздриш, так це Стьопі. Свою роботу виконав, хоч було і не без помилок. Двічі суперник дуже грубо приклався по ахілах Тараса, що той загорланив так, щоб ледь мені не стало погано. Кажу так, бо це відбувалось за 15 метрів від мене.

Ось гру Марлоса можна оцінювати неоднозначно. Фінтив, старався обводити по кілька гравців, але не вчасно з м'ячем розставався, і грав часто назад.

Хоча Марлос з Ярмолою дуже добре взаємодіяли, як мені здалось з мого сектора. І мої слова можуть колеги підтвердити.

А гра самого Андрія, незважаючі на його дві обрізки, не могла не сподобатись. Зважаючі ще на те, що у нього було пошкодження, Ярмолі за учорашній матч можна ставити 12 балів. Носився по полю, як скажений ;) Більшість атак йшла саме через Ярмолу. Врізався у пам'ять один момент, коли на 90+2, він полетів в атаку забивати гол. Бажання у Андрія, щоб забити, було шалене. І на думку вболівальників з мого сектору, однозначно Ярмола був найкращим учора.

А Ярмола та міг не один м'яч забити так само, як і Караваєв. Але трохи майстерність підвела, як Циганкова, який вийшов на заміни, та мав стовідсоткові можливості для взяття воріт.

На середньому рівні зіграв і Ярік. Свої фірмови діагоналі хоч і не роздавав, але помилку грубу допустив, коли у другому таймі впав, і чехи пішли в атаку.

А казати про Бурду можна багато. Я з трибун лише бачив, як Микола зіграв по-дорослому. Прогресує хлопець.

Вихід Зіни нічого не знімив на відміну від Циганкова, який оживив значно гру.

А що ж чехи ? А нічого. Бажання виграти у них було. Але на справі вони цього не показали.

Після матчу увесь стадіон стоячі аплодував нашій Збірній.

Зігрів душу один момент, коли Андрій Миколайович покликав усіх гравців, і ті пішли аплодувати найактивнішим. А найактивнішими були, як не дивно, "вірні збірній", які вболівали божественно на фоні інших.

І ось сама гра починає подобатись. Напевно все ж таки Андрій Миколайович на правильному шляху у побудові свої команди, яка б грала першим номер з середняками, а також грала на рівних з топ-збірними.

А після матчу стався один цікавий епізод, про який я писав у коменті після матчу. Доки натовп та я з колегами з сайту Шуріка йшов до автовокзалу, то повз нас повільно їхав військовий камаз з нашими військовими, які горланили "хутін - пуйло". Це було дещо ! Настрій вони вмить підняли усьому натовпу :)

Збірна України виграла не тільки цю групу, але у наступному розігріші Лігі націй буде грати з топ-збірними. Це не може не тішить.

Не дарма я знов побував на Збірній. Настрій піднявся неймовірно :)

І на матч зі Словаччиною, Збірна України повинна їхати лише за перемогою. Мені ці нічії не потрібні. Хочу ще перемог !

Слава Україні !

З повагою, Володимир (місто Харків, Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.10.2018, 06:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть