Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як вкрасти трильйони?

2019-02-06 09:40 Хочу нагадати, що крім одіозної НАК «Нафтогаз України» зі злочинцем – Головою Правління Коболєвим, який не ...

Хочу нагадати, що крім одіозної НАК «Нафтогаз України» зі злочинцем – Головою Правління Коболєвим, який не хоче жити на одну зарплату (більше – https://dynamo.kiev.ua/blog/316751-chtob-tyi-zhil-na-odnu-zarplatu), існує інший паразит – прокладка зі схожою структурою та назвою: НАК «Надра України».

Керівник НАК "Надра України" - Ярослав Климович, який прийшов на посаду Голови Правління в 2014 році по квоті ВО „Свобода”, але, як і деякі з його однопартійців при владі, швиденько забув про честь та гідність.

Наразі Голова Правління НАК "Надра України" Ярослав Климович – вірний слуга Гаранта та типовий корупціонер при теперішьній владі.

Це саме Ярослав Климович вичавив з Юзівського родовища світового лідера з видобутку природного газу англо – голландську „Shell”.

А Кабмін у грудні 2018 року за поданням конкурсної комісії, яка складалась з друзів Гаранта, задарма віддав підставній компанії найбільш перспективну нафтогазову ділянку країни з річним видобутком до 20 млрд кубометрів газу, що приблизно дорівнює загальному обсягу видобутку природного газу в Україні. Тобто збиткі, яких завдано народу України, тільки за рік перевищують 80 млрд. грн., чи близько 3 млрд. доларів.

За оцінками самої НАК "Надра України", потенціал Юзівського родовища перевищує 3 трильйони кубометрів умовного палива.

Таким чином, при збереження теперішніх цін на природний газ, збитки, завдані державному бюджету України друзями Гаранта, складають близько 450 млрд. доларів, або більш ніж 12 трильйонів гривень.

Здавалося, що після стількох гучних процесів, таких, як "вишки Бойка" і Межигір'я, така тупа здача державних активів уже неможлива.

Але знизу в дно знову грюкають.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.02.2019, 09:40
06.02.2019, 09:40
317210 3 SergiyS, Internat, ste60
akbahabt
Автор:
(akbahabt)
Статус:
Опытный писатель (314 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть