Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Це вже не гумор

2019-04-19 13:08 Дивлячись на те, що зараз в Україні діється, розумію, що нічого людського Бог не цурається. В ...

Дивлячись на те, що зараз в Україні діється, розумію, що нічого людського Бог не цурається. В нього дуже відмінне почуття гумору , хоча й трохи особливе, бо зробити так, щоб блазень міг стати президентом , треба ж було довго розміркувати, та й ще зробити вибір , де це могло чи повинно статися.

Нам дуже «пощастило», що цей вибір Він зробив на користь нашої країни, щоб експеримент з сумними наслідками, побачив весь світ й зробив висновки. Тепер 95 квартал, та всі його посіпаки будуть розповсюдженні на всю територію України, та ще мають спробу перейти її межи . А , що, дуже цікаво подивитись, виставу , де на перший погляд , поважні та розумні люди, роблять такі дурниці, що у кіно та виставах театру не побачиш, а тут все це реаліті-шоу, де участь приймає декілька мільйонів громадян України.

Команда Зе дуже старанно приховувала свого кандидата від спілкування, особливо з журналістами, бо всі знають, що акули пера мають здібності покусати боляче, але ж рано чи пізно це повинно було статися. Ось вчора цей день й настав. Спочатку інтерв’ю с представниками РБК, яки вигравши у настільний теніс у самого кандидата, домоглись щось запитати у лідера команди Зе, а потім найкращий у світі канал 1+1 вітав свого улюбленого кандидата у вечірній програмі Право на владу. Враження у мене від того, що почув дуже сумне, краще б він і далі мовчав. Але ж слово не горобець, назад не повернути… Я не розумію тіх людей, яки почули у мовчанні Зеленского , а потім у доволі вітіюватих висловленнях молодого кандидата на вільну тему про життя та про усе взагалі , яки зміни він пропонує, та яким чином вони будуть зроблені. Слова : «Я за усе гарне та проти всього поганого » мало чого вартують, бо це пусті, та нічого не маючи під собою вирази . Так може базікати учень, коли він не вивчив урок, а його до дошки викликала вчителька, і щось казати треба, бо за мовчання двійка забезпечена . Ось він й бормоче щось незрозуміле, але ж не мовчить. Але ж у нас зовсім інша справа- чоловік хоче стати головною діючою особою країни і повинен довести до людей, що та як буде робити, яки зміни нам варто чекати. Якщо він дійсно хоче їм бути. Але ніхто нічого не знає. До сьогодні не виконана обіцянка назвати п’ятірку кандидатів на важливі посади у МЗС, МО, ГП .

До речи, зміни вже почались, хоча до голосування ще два дні. Спочатку один суд відпустив Надію Савченко та її побратима з в’язниці додому, потім інший суд визнав Коломойського ображеним владою та вирішив, що держава винна з цією історією з Приватбанком. Отакої! Уявляю собі що буде після інавгурації. Точно, ховайся в жито!

Але ж знову повертаюсь до людей, тих, хто планує віддати свій голос за коміка. Якась патологічна ненависть до особи президента, особиста образа, що реформи провели без нього, та навіть не спитали що він хоче та яки думки на цей процес , стала вище державних інтересів, стала вище, ніж саме існування держави, а сьогодні не побачити та не відчувши , що землетрус від перевзування у стрибку деяких товаришів, струсонув країну, можна тільки напідпитку. Поки тільки струсонув, але ж можна уявити що може статися. Всі довго та наполегливо казали : Народ у нас мудрий, та розумний, він завжди робить правильні речі, але я щось не бачу цього колективного розуму. Не бачу, хоч вбийте. Геть зовсім, не бачу. Бачу тільки масові дії підліткових солодіїв, яким треба самовтіха тут та відразу. А що станеться завтра , або у майбутньому часі - зілля не рости. Ось такі справи , малята…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.04.2019, 13:08
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург 0 : 0   19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00
Чемпионат Испании Атлетик Гранада - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть