Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перспективи Выбор редакции

2019-06-18 12:56 УКРАЇНА - ЧЕМПІОН!!! Хоч і серед юніорських команд, але, Боже, як приємно! Серед тих, хто подарував ...

УКРАЇНА - ЧЕМПІОН!!!

Хоч і серед юніорських команд, але, Боже, як приємно! Серед тих, хто подарував нам усім історичну перемогу і море позивних емоцій, було п'ятеро динамівців. Які у них перспективи у "дорослому" футболі, якщо залишаться в Динамо. Отже:

1. Владислав Кучерук - голкіпер

Якщо мені не зраджує пам'ять, не був навіть в заявці на жоден офіційний матч Динамо.

На збори з основною командою не беруть, шанси просто попадати в заявку Динамо - близькі до нуля. Хоча воротарська позиція в Динамо зараз далеко не найкраще вкомплектована, але й не найбільш проблемна.

2. Денис Попов - центральний захисник

Один з найкращих захисників, і як не дивно, один з найкращих бомбардирів чемпіонату. За Динамо. як не помиляюсь, зіграв одну гру. І то через проблеми з дискваліфікаціями та травмами. При тому, як "надійно та впевнено" грав останнім часом Кадар міг би бути хоча б стабільним гравцем запасу (звичайно, якщо йому самому це потрібно). Але не факт, що "спеціаліст по роботі з молоддю" (який, до речі, провали сезон з Динамо-2), буде підпускати Попова до основи. Чи не єдиний чемпіон світу з Динамо, хто має хоч якісь шанси грати в основній команді. Хоча була інформація про зацікавленість італійських клубів Серії А.

3. Сергій Булеца - півзахисник

"Срібний м'яч" чемпіонату світу. Один з кращих гравців Динамо в командах Костюка і Мороза. Чудово проявив себе в юнацькій ЛЄ. В Хацкевіча не грає, і скоріш за все, грати не буде. Є інформація про оренду в Дніпро-1 - не найгірший варіант для Сергія, хоча краще для нього - продовжити виступи в якомусь європейському середнячку (для початку). Для Динамо краще- оренда на 2 роки. Чому саме на 2? Здогадайтесь.

4. Георгій Цитаішвілі - півзахисник

Автор найкращого голу нашої збірної на ЧС (ІМХО). Про нього говорять вже досить давно. Багато експертів сходяться думці, що грузин давно пересидів дублі Динамо і готовий до викликів в основі. Але... На його місці є Вербіч і додався Де Пена. Шанси потрапляти навіть в заявку команди Хацкевіча за відсутності травм і дискваліфікацій конкурентів - мінімальні. Найкраще для гравця і для Збірної України- піти у клуб, де буде мати більш-менш стабільну ігрову практику. Що краще для Динамо? Сказати важко. Вербіч і Де Пена в запасі грузина точно сидіти не будуть, грати на високому рівні, принаймні Вербіч, не перестануть, а отже Георгію нічого не світить. А тримати 3-5 років такого гравця без ігрової практики на пристойному рівні - фактично угробити його і для Динамо, і для Збірної.

5. Владислав Супряга - нападник

Фантастична швидкість, чудова гра на юніорському Чемпіонаті Європи, блискучий виступ за Дніпро-1 в 1-й лізі, розпіарений перехід в Динамо і... і все. Недовіра тренера, травма, можливо, не найкраща психологічна стійкість - і замість перспективно зіркового нападника ми маємо суцільне розчарування. Петраков довів, що Супряга ще не втрачений для футболу, але точно стане втраченим, якщо залишиться в Динамо. Навіть при травмі Бєсєдіна, а потім Соля, Супряга не потрапляв навіть до заявки Хацкевіча. Для мене все ж цікаво було б його бачити на вістрі атак Динамо за 2 роки, а зараз - оптимальний варіант - оренда в команду УПЛ. Є інформація про Дніпро-1. Чудово!!! Там тренер добре знає можливості Владислава. Аби не було набридливого пункту про неможливість ставити орендованого гравця проти Динамо - і я б дуже бажав, аби Супряга втер декому носа!

Таким чином, ми маємо щонайменше 3-х, але хотілось вірити, що не менше 4-х дуже талановитих і перспективних футболіста, які вже відчули смак великих перемог, але які можуть стати жертвою "принципів" Суркіса та "тренерського таланту" Хацкевіча Тому перспективи їхні в Динамо більш ніж туманні...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.06.2019, 12:56
SergiyS
Автор:
(SergiyS)
Статус:
Эксперт (11531 комментарий)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Франции Мец Ренн 2 : 1   4 мая 20:00
Чемпионат Италии Сассуоло Интер - : - 4 мая 21:45
Чемпионат Франции Брест Нант - : - 4 мая 22:00
Чемпионат Испании Мальорка Атлетико - : - 4 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть