Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

На мою думку

2019-07-13 22:06 Ось й закінчилася остання гра австрійського підготовчого етапу нашої улюбленої команди. Щось сказати про гру Динамо ...

Ось й закінчилася остання гра австрійського підготовчого етапу нашої улюбленої команди. Щось сказати про гру Динамо пока рано, її ще просто не видно.

Видно лише одне: Хацкевич судорожно змінює схему гри команди, переводячи її на рейки 1-4-1-4-1. Причому середньою одичкою в основному награється Кадірі (Сидорчук - як його дублер).

Схема дуже цікава, але на мою, лише мою, дилетанську думку Кадірі не здатний грати в 1-4-1-4-1. Проти слабких команд - будь ласка. Проти сильних, та й посередніх - не здатен.

По одній причині. Він руйнівник. Тільки руйнівник. Добрий й надійний руйнівник. І це в нього відмінно виходить. Але в нього немає пасу вперед. Він не здатен направляти атаку. Та й передачі в вперед у нього дуже часто спрямовуються в ноги супернику. А на цій позиції єдиний опорний напівзахистник повинен не тільки відібрати м'яча, а й спрямувати його в атаку, починаючи її.

При слабких суперниках за нього це зроблять атакуючі хави. Але хто буде буде робити це при сильних супротивниках, хоча б таких як Шахтар з Зорею, не кажучи вже про Челсі? Тобто в грі з тими командами, які вміють перекривати й накривати наших атакуючих хавів. Невже потрібно віддавати м'яча назад Кадару (чи Попову, других немає), зриваючи таким чином швидку контратаку.

На мою думку, якщо й далі буде награватися на цій позиції Кадірі (його ж рекомендував сам Хацкевич), то краще було б грати в три ЦЗ: Попов (Бурда) - Кадірі - Кадар, в двома латералями: Миколенко - Кенджора, в два центральних хава (обов'язково один з навиками опорного): Шепелєв - Буяльский, або Андрієвський - Шапаренко, то й же Гармаш зможе грати в такій схемі, в два вінгери: Циганков (Караваєв, Цитаїшвілі) - Вербич (де Пена) й один нападник (Соль, Русін, Бєсєдін, хто...?)

Й ще одне. Абсолютно не розумію мети придбання Караваєва. Так, він добрий вінгер. Як ЛЗ знову ж він може грати тільки проти слабких суперників. Пам'ятаєте, як ті ж люксембуржці в особі Мартенса, який цього сезону буде грати за Карпати, возили його, як цигани, шукаючи курей на третій день весілля.

Придбання Караваєва перш за все означає, що Цитаїшвілі в цьому сезоні грати не буде й, скоріш за все, його кар'єра в Динамо завершилась. Навіть, якщо продадуть Циганкова.
Мені здається, що Цитаїшвілі бачить як завершується кар'єра в Динамо Алібекова, тому й до сих пір не прийняв для себе рішення за яку збірну він бажає грати.

А молоді гравці у Хацкевича не грають...

Єдиний, хто заграв з новачків у Хацкевича - Миколенко, та й то Хацкевич змушений його був ставити, тому що зламався Піварич, а інших не було. Але приклад Миколенко - це виняток з правил, що тільки підтверджує правило.

Може я й помиляюсь. Майбутнє покаже. Й дай бог, щоб я помилявся.

Чекаємо...

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.07.2019, 22:06
Skyf
Статус:
Эксперт (9868 комментариев)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 160

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть