Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чого він злякався або манія величі

2019-08-03 14:45 Американські лобісти Зеленського відзвітували про витрати на формування його іміджу в США Лобістська компанія Signal Group ... Чого він злякався або манія величі

Американські лобісти Зеленського відзвітували про витрати на формування його іміджу в США

Лобістська компанія Signal Group Consulting, LLC відзвітувала про роботу, яку вона виконала на користь Володимира Зеленського в США між першим та другим туром президентських виборів в Україні.

Як повідомляє Голос Америки, компанія в офіційних документах вказала, що отримала за свої послуги гонорар $60 тисяч та відшкодування витрат $9 371.

Згідно зі звітом, американські лобісти, починаючи з 3 квітня і до 21 травня 2019 року, коли було закрито контракт, займалися організацією зустрічей представників Зеленського у Вашингтоні. Для цього вони контактували з офісами конгресменів, сенаторів, Державним департаментом, CNN та The Washington Post тощо.

У звіті не вказана дата та склад делегації команди Зеленського. Судячи з активностей, про які відзвітувала Signal Group, українська делегація прибула у Вашингтон 16 квітня або днем раніше. Цього дня в одному з ресторанів міста було замовлено вечерю вартістю $1 900. Компанія також відзвітувала про чималі витрати на таксі та лімузин.

У цей період було проведено зустрічі в Інституті Катона, Держдепі, CSIS, Центрі Карнегі, офісі конгресмена Брендона Бойла, колишнього сенатора Норма Колмана, Раді з національної безпеки. 17 квітня було організовано «зустріч/екскурсію» у Білому домі.

Нагадаємо, що у квітні видання Радіо Свобода повідомило, що Володимир Зеленський, на той момент кандидат у президенти, найняв американську лобістську компанію Signal Group Consulting для формування свого іміджу в США та організації зустрічей представників свого штабу з політиками у Вашингтоні.

За даними видання, Зеленського на переговорах у Вашингтоні мали представляти член партії Слуга народу Іван Баканов і радник із економіки Олег Дубина.

Незабаром штаб Зеленського спростував інформацію про співпрацю з Signal Group Consulting.

У розпорядженні НВ є копія договору Зеленського з Signal Group.

https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/lobisti-ssha-pracyuvali-na-zelenskogo-zvit-novini-ukrajini-50035385.html

«Мені це непотрібно» – Зеленський про лобістів у США

Президент України Володимир Зеленський заперечує, що він користувався послугами лобістів у США.

«Я ніколи ніким не користувався. Мені непотрібне лобі, ви знаєте це прекрасно, яка довіра до мене у людей. Я ніколи не зустрічався ні з одним лобістом, ні з одним посередником, нікого про це не просив», – сказав Зеленський у Трускавці 3 серпня, відповідаючи на запитання Радіо Свобода.

На уточнююче запитання, чи не міг хтось діяти в його інтересах, Зеленський сказав: «Я не знаю, напевне, вони ж там брехню не пишуть – хтось може (замовляв послуги лобістів у США – ред.), я цього не робив, мені це непотрібно, я нікому ніякої копійки не платив».

Лобістська компанія Signal Group Consulting, LLC опублікувала в липні звіт про роботу, яку вона виконала на користь Володимира Зеленського у Вашингтоні у період між 3 квітня і 21 травня 2019 року. Відповідно до документів, поданих у Міністерство юстиції США, компанія отримала за свої послуги гонорар 60 тисяч доларів і відшкодування витрат 9371,8 долара.

Послуги надавалися між першим і другим туром президентських виборів в Україні. Тоді команда Володимира Зеленського категорично заперечувала існування такого контракту.

https://www.radiosvoboda.org/a/news-zelenskyi-lobisty-ssha/30090497.html

ЗІ. "Лобіювання, лобізм (англ. lobbying, lobbyism, government relations, public affairs, public advocacy) — цілеспрямований легальний вплив на органи державної влади та місцевого самоврядування, а також на їх посадових осіб, спрямований на них від імені іншої особи, організації або групи. Мету лобіювання становить закріплення власних інтересів чи інтересів третіх осіб (клієнтів) в управлінських рішеннях, що ухвалюються." вікіпедія

Це не є лячно. Це просто як реклама товару. В США існує лоббізм. . Це не боляче. Це тільки комуністи казали, що це погано. А воно існує під КОНТРОЛЕМ держави.

а може

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.08.2019, 14:45
kna
Статус:
Эксперт (35090 комментариев)
Подписчиков:
13
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть