Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

З днем будівельника!

2019-08-11 15:41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Вот ты думаешь это мне дали 15 суток? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Это нам дали 15 суток. ⠀⠀⠀⠀Сьогодні дійсно день ... З днем будівельника!

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Вот ты думаешь это мне дали 15 суток? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Это нам дали 15 суток.

⠀⠀⠀⠀Сьогодні дійсно день будівельника в Україні. Професійне свято працівників будівництва святкують щорічно. Вітаю всіх читачів сайту, хто має професію будівельника, зі святом. До чого тут цитати із славновідомої комедії Леоніда Гайдая?

Бо дворічний контракт тренерського штабу Динамо і наш контракт. Нам також дали два роки.

⠀⠀⠀⠀Будуть неодмінно перемоги, будуть й прикрі поразки. Шкода, що гіркий досвід мало чому вчить. Коли купили Кадірі, я зрадів. Бо наш центральна вісь дуже слабка, згадайте, як підстаркуватий, сивий Марлос вчора познущався, забиваючи нам гол. Ганець поки не грає, до цього був Че Че, трохи пробували Алібекова, а віз і нині там. Тобто, сильний сперник, замість опору в центрі, отримує прохідний двір.

Брюгге - не слабкий суперник, він також мріє грати в Лізі Чемпіонів, хоче заробити грошей, хоче показати футболістів, самих кращих в кінці сезону продати. Така модель клубу. Чого прагне Динамо від єврокубків - невідомо. Якщо заробити грошей в Лізі чемпіонів, тоді придбання Кадірі повинно було підсилити клуб на старті. Швидше за все, придбали не те, що очікували.
Я не будівельник, але розумію, що перед початком будівництва треба мати проектну документацію, Без неї нічого не збудувати. Ніби досвічені люди працюють в Динамо, ніби й кошти виділяються, а все одно, проти сильного суперника план на гру не спрацьовує. Бракоробів не міняють. Чергові сумніви перед найважливішим матчем серпня.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.08.2019, 15:41
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7447 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть