Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші в Європі

2019-09-23 15:20 Останній вікенд виявився дуже вдалим для нашого легіону в Європі. Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ ("Аталанта"). "Аталанта" - "Фіорентина" ...

Останній вікенд виявився дуже вдалим для нашого легіону в Європі.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ ("Аталанта"). "Аталанта" - "Фіорентина" - 2:2. Як я й передбачав Руслан вийшов вже в основі. Гра складалась за результатом не вдало. Але бергамаски вміють демонструвати характер. Атакували багато і отримали нагороду в кінцівці.

Малиновський отримав найвищу оцінку серед усіх партнерів. Має бути тепер ще більше довіри до нього.

Андрій ЯРМОЛЕНКО ("Вест Хем"). "Вест Хем" - "Манчестер Юн." - 2:0. Знову Андрій забив! Відкрив рахунок в матчі в кінці першого тайму обвідним ударом в нижній кут воріт. Емоції у самого Ярмоленка після матчу зашкалювали.

Роман ЯРЕМЧУК, Ігор ПЛАСТУН ("Гент"). "Зульте-Варегем" - "Гент" - 2:2. Двічі голи Яремчука дозволяли "Генту" відігруватись. Пластуна замінили після перерви. Безус просидів матч на лавці.

Олексій ДІТЯТЬЄВ ("Краковія"). "Краковія" - "Легія" - 1:2. Рівний матч зі столичним грандом. Але поразка. Наш захисник провів весь матч.

Микола МОРОЗЮК ("Різеспор"). "Різеспор" - "Газіантеп" - 1:2. Тут взагалі результат не по грі. Господарі грали краще.

Олександр ЗУБКОВ, Ігор ХАРАТІН ("Ференцварош"). "Залаегерсеге" - "Ференцварош" - 1:2. Наші не виблискували. Ребров їх поміняв. І як результат врятували в кінці матч. Знову респект Реброву.

Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ ("АЕК"). "Панетолікос" - "АЕК" - 0:1. Дмитро безумовно основний центральний захисник. І перемога закономірна.

Тарас КАЧАРАБА ("Слован" Лб). "Опава" - "Слован" Лб - 1:1. Алібеков поки що поза грою. А Качараба вибився в основного гравця.

Олександр НОЙОК, Артем МІЛЕВСЬКИЙ, Олексій ХОБЛЕНКО ("Динамо" Брест). "Городея" - "Динамо" Брест - 1:3. Нойок забив гол. Брест продовжує впевнено йти на титул. Хобленко вийшов на заміну в кінці.

Олександр ЗІНЧЕНКО отримав відпочинок від Гвардіоли. Антон ШАХОВ не виходив на поле. Також пропустив матч і Володимир КОСТЕВИЧ.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.09.2019, 15:20
23.09.2019, 15:20
331380 4 SergiyS, Internat, walidoll, vesker
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (783 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 138

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть