Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гра рукою була.

2019-10-07 15:47 Я не женусь за дешевою сенсацією і таким самим авторитетом. Моїми думками і діями завжди керує ... Гра рукою була.

Я не женусь за дешевою сенсацією і таким самим авторитетом. Моїми думками і діями завжди керує тверезий розрахунок і чітке відображення істини. Приступимо. Матч Колос Ковалівка - Динамо Київ. Триває 54 хвилина матчу. Атака Динамо закінчується навісом у карний майданчік господарів. Де Пена спочатку головою, а потім і ногою намагається переправити м'яч в сітку воріт Колоса.

З другої спроби, від ноги динамівця, м'яч потрапляє спочатку в голову а потім....в ліву руку захисника господарів. Пенальті. Гол. 1-0. Відразу після цього канали врубають декілька повторів з різних ракурсів. В тому числі і із-за воріт!!!!!! Наголошую, ІЗ-ЗА ВОРІТ. З усіх повторів крім останнього, чітко видно, що м'яч трапив в голову ковалівця. Повтор із - за воріт чітко показує, що м'яч,після потрапляння в голову, торкається руки. Не правої руки, лівої руки захисника. Я не готовий стверджувати, що рука гравця завадила м'ячу потрапити в ворота, як і навпаки, що не заважала. Але факт лишається фактом. Я дуже уважний глядач. М'яч ковзнув по руці. Але саме повтор з цього ракурсу канали прибрали. Спроба знайти матч в запису успіху не принесла. Тому звертаюсь до колег і товарішів по ресурсу, в кого є повтор з цього ракурсу або хто записував трансляцію - викласти цей вирізаний каналами ракурс повтору. Хочу ще раз пересвідчитись, чи я правий. Для тих хто думає що це теорія змови - прохання іти повз. Я рідко помиляюсь. Можливо помилився зараз, але для цього треба себе перевірити. Ітак, хтось має повтор з цього ракурсу або запис трансляції?

P.S. Я знайшов і відео і ракурс. На повторі відео і на фотоскрині видно що гравець торкається м'яча рукою. Тему вичерпано. Питання трактовки - на розсуд арбітра. З тих позицій в яких перебував арбітр і лайнсмен неможливо переконатись чи перешкоджала рука м'ячу потрапити в ворота. Я бачу так - м'яч зрикошетив в руку від голови але цей рикошет не заважав м'ячу, оскільки той від голови не йшов в ствір ворот. Але арбітри без системи VAR не спроможні були зробити висновок про те чи йшов м'яч в ствір чи ні. Тому вважаю що арбітр бачив зміщення руки від попадання м'яча і спробу гравця убрати руку з директорії.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.10.2019, 15:47
Egoshua69
Автор:
(Egoshua69)
Статус:
Эксперт (7131 комментарий)
Подписчиков:
23
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть