Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як виглядає клубний журнал київського «Динамо» Выбор редакции

2019-10-29 20:35 Не бачив подібних матеріаліві, тому вирішив написати. По-перше це експеримент з показом клубного журналу. По-друге - ... Як виглядає клубний журнал київського «Динамо»

Не бачив подібних матеріаліві, тому вирішив написати. По-перше це експеримент з показом клубного журналу. По-друге - стаття повністю на українській мові. Пишу вперше, можуть бути помилки. Завчасно вибачаюсь. Я не буду показувати вам весь журнал, зупинюсь тільки на цікавих моментах, тому що сторінок багато, а місця для написання блогу мало.

Знову ж таки вибачаюсь за якість фото, знімав на 13 мегапіксельну камеру свого смартфона. Хочу звернути Вашу увагу на те що, даний випуск за липень-серпень 2019 року. На обкладинці Денис Попов. Якщо помацати журнал в живу, то виникають дуже приємні відчуття. Виконаний в доволі крутому стилі и клубних кольорах.

Далі нам розповідають про останні новини клубу. Згадають навіть Олександра Тимчика, який проводить вже довгий час в оренді у луганської Зорі. Підмічають і поздоровляють Артема Бесєдіна, який став батьком. Також приєднуюсь до привітань, хоч і з запізненням. Пишуть і про гучний трансфер Олександра Караваєва, який позує на фото з вже екс-тренером киян Олександром Хацкевичем.

Текстовий варіант інтерв'ю з Олександром Караваєвим після матчу за Суперкубок України 2019. Тоді він ставив собі ціль чемпіонство нашої країни. Хто ж знав, що згодом кияни втратять вісім очок на своєму полі, а перше місце відірветься аж на 10 очок.

Редактори журналу не забувають і про своїх вболівальників. Кличуть на стадіон та риторично задають питання: "що в футболі важливіше? Гра чи результат"? Цікаво дізнатись вашу думку в коментарях до цього матеріалу, що вибрали б Ви.

Частинка інтерв'ю головного футболіста цього випуску клубного журналу. Денис Попов тоді ще не знав, що Микита Бурда зазнає тяжкої травми, а Тамаш Кадар не повернеться зі збірної у здоровому вигляді і саме Денису настане час проявити себе. Довести тренерському штабу, що він не гірше. Попов відіграє свої матчі проти Олександрії, Копенгагена, Карпат, і можливо навіть, вийде завтра проти Шахтаря.

Для справжніх фанатів клуб залишив ось такий постер, який можна повісити собі десь на стіні. На той час головним тренером залишався Олександр Хацкевич. І всі мали впевненість, що білорус допрацює хоча б до зими, але виліт від Брюгге з кваліфікації Ліги Чемпіонів поставили хрест на його кар'єрі у столичному клубі. Також на фото старий тренерський штаб: Вісенте Гомес, нині головний тренер донецького Олімпіка. Олег Лужний та Максим Шацьких поки що не мають пропозицій. А Михайлов й досі працює з воротарями нашого клубу. До речі, на зворотній стороні постер Дениса Попова в повний зріст, так що можете вибрати ким прикрашати свою стіну.

Екскурс в історію. Редактори клубного журналу не забувають і про історію. Порівнюють Безсонова, Балтачу і Баля з нинішнім молодим поколінням київського гранду.

Якщо Ви з понеділка все ж таки наважились на зарядку або інші фізичні вправи, Вам допоможе Юрій Вишневський, головний фізіотерапевт клубу. На даній сторінці описують вправи динамівців, які вони виконують на тренуваннях.

Мене дуже здивував комікс про хлопчика-фаната київського Динамо - Динаміка. Креатив у редакторів набагато вище, чим в центрі поля основного складу столичного клубу. Мені здається, це дуже сподобається дітям від 8 років, вони з задоволенням прочитають маленьку історію і будуть намагатись продовжувати купувати журнал.

Що можна сказати в кінці: клубний журнал Динамо розрахований на любий вік. Тут тобі і комікси для малечі, тут тобі і історія для більш дорослого покоління, фізичні вправи і інтерв'ю молодого чемпіона світу для підлітків, або починающих футболістів. Я показав лиш маленьку частинку цього журналу, в матеріал не війшло інтерв'ю з Мохаммедом Кадірі, де він розповідає чому в команді його кличуть ананасом. Журнал містить календар матчів, щоб фанат завжди знав коли приходити на стадіон. Є короткі флеш-коментарі вболівальниці, яка була на стадіоні в Греції, коли динамівці грали проти Олімпіакоса. Інтерв'ю диктора стадіона на НСК Андрія Плахотнюка. Слова Олександра Андрієвського про мотивацію та настрій на кожну гру. Для фаната столичного гранда чекає цілих 50 сторінок задоволення, новин рідної команди.

Дякую всім увагу. Ви попросили - я зробив. Сподіваюсь що все вдалось, і з мовою, і з оглядом на журнал. Ще раз всім дякую за підтримку в коментарях. Ви змушуєте мене хоч раз за день посміхнутись! До нових матеріалів. Тож раджу фанатам купувати і підписуватись на клубний журнал Динамо. Він дуже цікавий! Бувайте здорові.

ФОТО: офіційний клубний журнал київського Динамо.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.10.2019, 20:35
alexseyy.nikitin
Автор:
(alexseyy.nikitin)
Статус:
Читатель (48 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 12
Топ-матчи
Чемпионат Испании Лас-Пальмас Жирона 0 : 0   27 апреля 15:00
Чемпионат Украины ЛНЗ Шахтер - : - 27 апреля 15:30
Чемпионат Италии Лечче Монца - : - 27 апреля 16:00
Чемпионат Германии Бавария Айнтрахт - : - 27 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть