Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мюнхенська провокація. Чи новий «Мюнхенський диктат»?

2020-02-15 13:10 Цим уїкендом в Мюнхені проходить щорічна, вже традиційна так звана «Безпекова конференція»; в якій, як завше, ...

Цим уїкендом в Мюнхені проходить щорічна, вже традиційна так звана «Безпекова конференція»; в якій, як завше, беруть участь військові, політичні лідери, керівники держав світу, політологи, відомі бізнесмени і представники ЗМІ. На конференції розглядаються актуальні проблеми світової безпеки, учасники дискутують стосовно поточних конфліктів на планеті, про світове торговельне протистояння, тощо, та надають свої рекомендації сильним світу цього.

На протязі 2015-19 років найавторитетніший у світі форум з питань міжнародної безпеки рік за роком в числі перших, головних світових проблем нагадував про чинну російсько-українську війну в переліку понад десятка діючих збройних конфліктів; але поточного року комітет з підготовки конференції факт агресії Росії проти України (підживлення нею зброєю /в т.ч. новітньою/ та особовим складом ВС РФ окупаційних сил на українському Донбасі, а також анексію Криму) виніс за межі десятки актуальних світових проблем. Що свідчить, як мінімум, про: 1)самоусунення чинного керівництва українського зовнішньополітичного відомства від участі в підготовці Мюнхенської конференції; а також 2)про посилення позицій ворога серед організаторів конференції.

Більше того, організатори конференції ще вчора намагалить примусити учасників та гостей обговорити провокативний документ під назвою «12 кроків для більшої безпеки України та євроатлантичного регіону», укладеного трьома європейськими неурядовми організаціям, включаючи, т.зв. "Російською радою міжнародних справ" та неназваною українською структурою. Документ був освячений організаторами Мюнхенської безпекової конференції і підтриманий ними шляхом співавторства. Цей план чотири дні тому з’явився на сайті конференції та по суті, мав на меті довести необхідність відновлення співпраці Заходу з Росією без деокупації Криму та без виконання вимог України щодо Донбасу. Він пропонував, зокрема, поступове зняття санкцій з Росії, зближення між РФ із Євросоюзом. Також планом пропонувалось запуск т.зв. "всеукраїнського загальнонаціонального діалогу щодо визначення нової ідентичності України", який мав враховувати погляди сусідів України, включаючи Росію. (кого цікавить детальніше – тут). Оцініть… Інтернет-видання "Європейська правда", між тим, зберегла цей план із переліком експертів, які його розробляли...

У документі зазначалось, що в його розробці брали участь:

  • колишній член Конгресу США, путінський друг Сем Нанн;

  • засновник і нинішній керіник Мюнхенській конференції Вольфганг Ішингер;

  • екс-міністр закордонних справ РФ Ігор Іванов;

  • швейцарський генерал Олександр Хуг, колишній заступник голови СММ ОБСЄ в Україні;

  • і що найдивніше – відставний натовський чиновник, Верховний головнокомандувач Об'єднаних Збройних Сил НАТО в Європі (2013-2016р.), американський генерал Філіп Брідлав. Втім, після Шредера до таких перетурбацій потрібно перестати ставитись з подивом.

Зазначалось, що з українського боку в розробці цієї провокації брали участь троє відомих в експертній спільноті «спеціалістів» як таких, хто тяжіє до співпраці з РФ та до врахування інтересів Росії. А саме:

  • Василь Філіпчук – представлений як "український дипломат". Насправді – дипломат відставний, був ним ще в часи Януковича;

  • Олександр Чалий – (не плутати з Валерієм Чалим – екс-послом України в США), також відставний дипломат, колишній заступник керівника МЗС в урядах Януковича;

  • Олексій Семеній – (записаний як "представник РНБО", бо є особистим радником секретаря РНБО України О.Данілова)

Тобто, від України розробниками цієї провокації були члени 5-тої колони (зрадників), нині більш відомої як «зажоп»; а також державна структура РНБО, керівником якої відповідно до Конституції є чинний Президент України. Ще раз: провокація проти України освячена самим чинним Президетом України В.Зеленським!

Чому про цю провокацію слід говорити в минулому часі… Та тому що вчора зранку на конференцію в якості знаного політичного лідера, за власний кошт прибув п’ятий Президент, нині народний депутат України Петро Порошенко (заради правди: не він один; це є ціла делегація ураїнської партії «Європейська Солідарність» в складі в т.ч. народних депутатів О.Гончаренка, І.Фріз, І.Климпуш-Цинцадзе та ін.) – і на вимогу цієї української делегації і сам «документ» був видалений з сайту Мюнхенської безпекової конференції, і «питання» було зняте з розгляду… Організатори «здали назад», назвавши «документ» неофіційними і таким, що не відображає думку Мюнхенської конференції.

Провокація з цією доповіддю на Мюнхенській конференції – це явно робота груп олігархів від Пінчука і Медведчука. Росія знала, Єрмак (новопризначений фактично заступник В.Зеленського), очевидно, також знав про цю затію.

Команді нинішнього гідранта (після його прибуття з почтом на конференцію вчора ввечері) і його кураторам не припало відкрито реагувати на демарш П.Порошенка стосовно вилучення «мюнхенського плану» (згадується 1938 рік…, Судети…), бо то було би провалом резидента-віслюка… А так – стався просто фальш-старт; і їхній план здачі України довелося відкласти «на потім»… Але: осад залишається…

РS: Мю́нхенська уго́да 1938 ро́ку — угода, підписана в Мюнхені 30.09.1938 року прем'єр-міністром Великобританії Н.Чемберленом, прем'єр-міністром Франції Е.Даладьє, райхсканцлером Третього Рейху Гітлером та прем'єр-міністром Італії Б.Муссоліні. У чеській та словацькій має назву «Мюнхенський диктат» (чеськ. Mnichovský diktát; словац. Mníchovský diktát), або ж «Мюнхенська зрада». Суть угоди полягала у відділені Судетської області від Чехословацької республіки і передачі її нацистській Німеччниі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.02.2020, 13:10
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37682 комментария)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть