Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тонкощі ізометричної проекції, або вкотре про вимоги до транслятора.

2020-03-13 11:42 Нещодавно пан Жолковський, статті якого останнім часом на ресурсі набули статусу "Претензій на істину в першій ... Тонкощі ізометричної проекції, або вкотре про вимоги до транслятора.

Нещодавно пан Жолковський, статті якого останнім часом на ресурсі набули статусу "Претензій на істину в першій інстанції, змайстрував чергову поробку на сенсаційну тематику. Начебто нічого страшного, все що потрібно нашому ресурсу, тут є. І гаряча новина і бойкий, начитаний і нагострений в загальних баталіях популістичних і ажіотажних розбірок, язичок автора, але.

.. Чи не виплеснуто разом з водою немовля?? Звичайно, що новостійні ресурси потребують "смажених тем". Звичайно що модні і няшні автори з легким і привабливим стилем написання потрібні ресурсу для залучення аудіторії і розкрутки самого проекту. Але чи дає це право ресурсу і журналісту нехтувати правилами профессіональної етики? Наприклад - не залучати профі для експертної оцінки, не наводити думки і аргументи всіх сторін, не друкувати неперевірену чи недостовірну і хибну інформацію за для власного бажання і хайпу? Думаю, відповідь вам відома. Дістало затяжне падіння не тільки якості гри Команди, але і засилля хайпу і відвертої чернухи і ширпотребу на провідних ресурсах. Одна пані Морозюк чого варта. Глибинного аналізу стає менше. Саме це мене і спонукало звернутись до наукового чи креслярсько-геометрічного підходу. При тому я не роблю висновків про те чи був офсайд чи ні. Я просто аналізую факти, які не розгледів ( чи не надав їм значення) мій коллега по перу і які, на мою думку, доводять хибність його висновку. А сприяла цій поверховості, безумовно, політика подвійних стандартів нашої федерації. Там є ВАР, а там його нема. Там малює транслятор лінії спеціальними программами, а там не малює лінії на полі. І це призводить до скандалів і до подвійного тлумачення. Ось що сказав Міхайличенко. Саме це він хотів сказати коли коментував останні матчі і зачіпав ВАР і Монзуль. Подвійних стсндартів бути не може. Або вводіть ВАР всім, або продовжуйте тестувати і навчати суддів. Тепер про Ізометрію. Як каже нам визначення: "Изометри́ческая прое́кция (др.-греч. ἴσος «равный» + μετρέω «измеряю») — это разновидность аксонометрической проекции, при которой в отображении трёхмерного объекта на плоскость коэффициент искажения (отношение длины спроецированного на плоскость отрезка, параллельного координатной оси, к действительной длине отрезка) по всем трём осям один и тот же. " Чи врахував цей факт пан автор статті про фіксацію офсайду - судіть самі:
[URL=http://www.radikal.ru][IMG]https://b.radikal.ru/b38/2003/a8/2bb14c35c8b3.jpg[/IMG][/URL] Якщо стисло - продовжіть лінії меж карного майданчику і воротарського майданчику до перехрещення в певній крапці. Потім з цієї позначки проведіть лінію до футболістів. Можливо десь значення не буде стовідсотковим, але воно буде набагато більше науковим і фаховим, ніж у пана автора тієї статиі про офсайд на нашому ресурсі. Впевнений, що результат висновку буде вже не такий "сенсаційний".
Для натяку :

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.03.2020, 11:42
13.03.2020, 11:42
341765 2 Vit-grey48, auto-sergj20
Egoshua69
Автор:
(Egoshua69)
Статус:
Эксперт (7131 комментарий)
Подписчиков:
23
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть