Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Безодня дивиться на нас...

2020-03-30 10:53 Цей вірус з короною вирішив перевірити на людяність нас всіх. Абрикоси квітнуть, буяють вишні, бджоли невтомно ...

Цей вірус з короною вирішив перевірити на людяність нас всіх.

Абрикоси квітнуть, буяють вишні, бджоли невтомно й старанно опиляють пестики, та безодня вже дивиться на нас. Не ми на неї, а вона на нас. А ми все ще граємо на трубі… Чи грали? Чи догрались? І чи на трубі?

Ще в лютому ми й не думали – не гадали, що вірус з Ухані якось зачіпить нас.

Бо звикли жити на авось… Бо звикли все продавати й купувати, барижити, як барижать депутати державою...

Пронесе…

Не пронесло. І тестує нас вірус з короною на людяність. Одні чеканять туалетнім папером і лише після негативного шквалу емоцій вирішили допомогти 9-ій лікарні, а інші не бажають навіть відкликатись на заклик двох лідерів команди скинутись й щось купити людям, які не мають таких статків, для боротьби з цим вірусом. І рятує честь нашого футболу (не тільки динамівського) 18-ти річний хлопчина з U-19 , який самостійно купив маски й роздав їх літнім перехожим на Севастопольскій площі. Один… Не знаю чи сам він так вирішив, чи хтось надоумив, але честь йому і хвала.

А інші, які мають куди вигідніші контракти, які поки навіть не будуть передивлятись, сидять дома, граються з любимою собакою, перемагають в електронних іграх й рекламуються в інстаграмі. Я не знаю як оцінювати тих та інших, та й не бажаю, але мені чомусь стає соромно тому, що я все – таки чекав щось людянішого від наших улюбленців.

Я не чекав і не чекаю від динамівців чогось неможливого чи чогось приголомшливого. Ні, але бажав би побачити вияви громадянства й гідності. Бо в такий час інстаграмити себе з собаками та розказувати про нудьгу не робить честі ні нам, ні нашим улюбленцям.

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.03.2020, 10:53
Skyf
Статус:
Эксперт (9868 комментариев)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 160

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть