Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фракція Зеленського продемонструвала свою 50%-тну антиукраїнську суть

2020-05-13 17:16 13 травня 2020року близько 14-тої години у Верховній Раді України голосувався проект Постанови ВР про «Звернення ...

13 травня 2020року близько 14-тої години у Верховній Раді України голосувався проект Постанови ВР про «Звернення Верховної Ради України до національних парламентів іноземних держав, міжнародних організацій та їхніх парламентських асамблей з нагоди відзначення 75-ї річниці завершення Другої світової війни в Європі у 1939-1945 років» (р/№ 3431).

В документі пропонувалось звернутися до іноземних держав парламентських асамблей та інших міжнародних організацій щодо вшанування воїнів та працівників тилу, які впродовж другої світової вибороли оту перемогу. В тексті проекту містився заклик до світової спільноти «підтримати мирні ініціативи генерального секретаря ООН Антоніу Гуттеріша щодо негайного припинення вогню, встановлення глобального перемир’я і консолідації зусиль задля мирного врегулювання конфліктів у світі». Заява закликала світ до протидії будь-яким намаганням РФ привласнити спільну перемогу у Другій світовій війні, яку вибороли усі держави та народи-переможці; особливо з метою виправдання сучасних агресивних намірів та маскування ігнорування Росією норм міжнародного права і порушення прав людини як всередині країни, так і на тимчасово окупованих нею територіях суверенних держав в Європі.

В остаточному варіанті тексту Постанови, що був винесений на обговорення та голосування профільним комітетом ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, були проігноровані вимоги представників опозиційних фракцій стосовно згадки в ній про вклад країни та українців в перемогу над нацизмом; не згадувалось, під чиєю окупацією була Україна до 1991-го року; і взагалі, не наголошено в ній, що саме Росія сьогодні продовжує кроїти встановлені багатосторонніми міжнародними договорами після Другої світової війни кордони; так і стосовно окупації нею Криму та частини українського Донбасу… Тому що навіть в Комітеті "слуги" Мережко побоялись сказати прямо Путіну «ти – агресор».

В заяві було мінімум українського історичного погляду на Другу світову війну; вона не несла важливого для України змістовного навантаження; більше того, є запізнілою: "слуги" не спромоглися вчасно прийняти її до річниці закінчення Другої світової війни в Європі, як цього вимагали фракції "Європейська Солідарність" та "Голос" ще на засіданні ВР минулого тижня, 7 травня (була готова, розглянута та прпоголосована комітетом ще 5 травня). Цей текст заяви містив компіляціії заяв інших парламентів з російського впливу з наративами сучасного світового агресора.

Незважаючи на вищенаведені недоліки проекту заяви (через які деякі патріотично налаштовані депутати не змогли себе примусити проголосувати «за»), тим не менше проросійські представники у вищому законодавчому органі України (проведені туди 73/43%-тними "хуженебудет") були налаштовані категорично проти її прийняття, оскільки вона містила меседжі і наголос на Другій світовій війні в Європі, а не "отєчественой". І в результаті – спільними зусиллями провалили її прийняття: весь склад ВР дав тільки 200 голосів на її підтримку. Що характерно: якщо вся промосковська фракція ОПЗЖ висловились категорично проти, то зеленська монофракція дала лише 128 голосів на підтримку Постанови. Хто поцікавиться додатково – той зможе знайти відеозаписи в неті, як найбільш промосковські нардепи з "слуг уродів" Бужанський, Дубінський, Куніцький, Є.Шевченко (яких навіть спікер закликав вгамуватися), Верещук, Василевська-Смаглюк навіть під час процесу голосування закликали своїх "тиснути на красну". Чим виступали проти національних інтересів України… Половина зеленої монофракції – проти України!

Це далеко не єдинне, що мають знати виборці про Зеленського і його когорту… Але сам факт прийняття (точніше: відхилення) вищезаначеної Заяви Верховної Ради свідчить про те, що підсумком річниці преЗЕдента Зеленського стало поступове зникнення інституцій України зі світової арени та повернення нашої держави через реванш в історичний наратив Москви.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.05.2020, 17:16
13.05.2020, 17:16
345307 3 Ist, serg1987, auto-molfar3
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37607 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть