Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вибачте... Выбор редакции

2020-06-23 13:19 Навіть нічого не хочеться щось писати про вчорашній матч з Колосом, тому що назвати те, що ... Вибачте...

Навіть нічого не хочеться щось писати про вчорашній матч з Колосом, тому що назвати те, що ми бачили, футболом та, навіть, комедією, неможливо, через те що образимо і футбол, і комедію.

Голи, пенальті, вилучення, перемога! Що, здавалось, може бути кращим для понівеченої душі динамівського вболівальника.

Та ні… Крім нецензурщини та стакану віскі в душі нічого й не залишилось. Щось вмерло. Так як вмирає віра та надія. А може й кохання…

Але й те що ми побачили (а що ми бачили - цирк?) породило нові запитання та дало відповіді на деякі старі.

Перше. Ви зрозуміли тепер хто такий Сидорчук для Динамо. Так він обмежений в технічних діях, так він повільний і інколи незграбний, як слон в посудній лавці. Але кращого у нас немає. Його відсутність стає катастрофою навіть в грі з колгоспниками з Ковалівки.

Кадірі!???? Не смішіть мою собаку Соньку. Скажіть, де був розхвалений ганець, коли Антюх, вже граючи в меншості, півполя біг наодинцем на наші ворота і слава богу, що так незугарно обігнав м’яч, що допомігши Бущану спасти тоді ще нічию?

Друге. Командна швидкість. Вона або є, або її немає. Яка може бути командна швидкість, коли гравці замість передачі на відкритого гравця тримають м’яча, шукаючи відкритого гравця. Чи навпаки - відкритий гравець чекає мяча, поки Цитаішвілі (Цитаішвілі як уособлення) надумає віддати пас. І все руйнується. Кожний гравець, повторючи Суворова, того що Олександр Васильович, повинен знати свій маневр. А хто вчора маневрував? В першому таймі лише, мені здається, Андрієвський, який намагався якось зв’язати докупи атаку. Тому й розумник Буяльський випадав з гри, як та сама баба з возу, та легше не становилось; тому й нервував, як голодний кіт Васька, Попов, порушуючи раз за разом правила, не знаючи що робити; тому й Русин деградує, як кіт маркіз де Карабас, знявши чоботи.

Для командної швидкості команді не вистачає як технічної підготовки, так і футбольного інтелекту. Та й звичайного інтелекту не досить. «Ми не очікували, що суперник відразу включиться в такий темп… Вважаю, що це наша помилка, потрібно в кожному матчі включатися з перших хвилин», - ось таке откровення від Попова, мов від Луки, почули ми на прес-конференції. Не чекали, що начебто немотивований Колос буде грати в футбол? Та хто кому лікар, якщо ви не очікуєте?

Колеги, друзі, Вас не покидало почуття, що Колос навіть в ті 35 хвилин без Петрова грав повним складом, а то й в більшості. Дико, дуже дико, але таке відчуття не полишало мене до останньої хвилини. Чому? І не потрібно все звалювати на прогулянковий матч з Мінаєм, де, до речі, не всі й грали. Раніше грали в ЛЄ в четвер, а потім в неділю - в ЧУ, і грали… А тут чотири дня відпочинку. Мабуть багато. Ставка на свіжих гравців, а це в останніх матчах головна ідея нашого тренерського штабу), виправдила себе лише частково. Так Циганков та де Пена внесли пожвавлення в гру, але сказати, що переломили гру - не можна.

Третє. У нас немає центральних захисників. Попов ще сирий, дуже сирий. Втрачає позиції, розмахує руками, порушує правила і надто безбашенний. Під стать йому й Шабанов. Хоч і грає трохи чистіше, але його рівень – рівень другої шестірки чемпіонату України. Навіть Кадар, якого Ви так не любили, порівняно з ним здається професором, а то й академіком. На цьому місці повинні грати не тільки потужні й високі коновали, але технічні, розумні й витримані гравці. Як Мальдіні, як Неста, чи як неперевершенийВадим Сосніхін, нарешті. А у нас постійно суцільні хачеріді (хачеріді не як Євген Хачеріді, а як явище).

Мені вчора сподобався Миколенко. Він виглядав як денді на фоні Шабанова й Попова. Але… Але… Коли ж він навчиться не пуляти мяча в карний майданчик, а віддавати націлені передачі. Прогрес наче видимий, але ж хотілося кращого коефіцієнта корисної дії.

Боже, навіщо це все я пишу?

Я завжди був противником теорії конспірологічних змов. Але вчора навіть я в них повірив. На фоні того як вбивають Зорю, так шукати поводи для пенальті можуть тільки змовники. Мені соромно було дивитись цей Бойкогейт. Я не буду оцінювати були чи не були пенальті. Є кому це робити. Але ж, хлопці, шукати причину для пенальті і висмоктувати її з пальця, це вже далеко за гранню моралі. Тому я кажу гравцям Колоса: «Не біда, що вас засудили, головне, що ви ні в чому не винні».

Тут один блогер під ніком Зеленка, мов несамовитий Саванарола, доказує всім, що VAR в УПЛ введений лише для того, щоб зупинити браву ходу Динамо до золотих медалей. Але що ми бачили вчора?

Мені чомусь здається, що УАФ не бажає бачити Зорю другою… Тим більше з її нинішніми проблемами (перепідписання контрактів основних гравців зі смішними клаусумами - 300-500 тис. євро). Начебто УАФ хоче бачити в ЛЧ наше Динамо, гадаючи, що Зоря туди по своїй грі не зможе попасти (та й чи в ЛЄ попаде), а ось Динамо побореться…

Не знаю, може я марю, але таку прихильність нашого суддівського корпусу на користь Динамо, я не бачив з часів Григорія Суркіса на чолі ФФУ.
Друзі, чи не здається Вам, що падати в карному майданчику, так як падали вчора Вербич і де Пена, це і є тактика Михайличенка. Бо три бали, як і веспасіанові гроші з мочі, не пахнуть, та і в Африці три бали.

І останнє… Я писав не раз, що Динамо Михайличенко мені подобається більше Динамо Хацкевича. Але сувора арифметика цього не підтверджує. Нинішнє Динамо після 27 турів набрало 55 очків, а минулорічне Динамо Хацкевича після такої ж кількості матчів – 61 очко. Вирішуйте самі.

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.06.2020, 13:19
Skyf
Статус:
Эксперт (9879 комментариев)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 161
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть