Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

І знову фінал... Выбор редакции

2020-07-07 09:55 І знову фінал! Фінал Кубку України… Памятаю, коли Динамо виходило в фінал Кубку СРСР, які тоді ... І знову фінал...

І знову фінал! Фінал Кубку України…

Памятаю, коли Динамо виходило в фінал Кубку СРСР, які тоді були переживання до гри та яке ж було піднесення від перемоги, що Кришталевий кубок наш. Неділю, а то й більше, бадьорий настрій не залишав нас.

А нині щось не те, зламалось щось. Й думаєш, а чи потрібен нам той Кубок, що він нам дасть?

Все одно ми ж не в ЛЄ бажаємо попасти, куди прямою дорогою виведе цей трофей, а в ЛЧ, за яку ще потрібно поборотись. Мені здається, що значення Кубку України якось знівелювалось в наших очах. Швидше за все, ми все ж таки пресичені боями в ЛЧ, що участь в ЛЄ нас не вдаряє. Ми бажаємо бачити Барсу, а не Астану, ми палаємо від перемог над МанСіті, а не від домашнього програшу садоводам з Чехії. Але це лише моє бачення, може у когось воно й інше.

Ще місяць тому, я б не сумнівався, що ми виграємо Кубок, а нині вже такої впевненості немає, хоч вірю в перемогу (та я завжди вірю в перемоги свого Динамо). Щось підсказує мені, що на цей раз буде скрутно.

По – перше, пташенята Максимова відчули смак перемог. Хоч і над командами другої шістки, але перемоги, вони й в Молочному шляху - перемоги. Тому завтра чекаю на бій. Бо знаючи характер Максимова, саме на бій.

Друге. Дивлячись як УАФ прихватило Зорю, в мене все більше й більше осягає впевненість, що Павелко і К бажають бачити Динамо другими в підсумковій таблиці першості і цього буде, на їх думку, для киян достатньо. Тому, мені здається, що УАФ завтра буде симпатизувати Ворсклі, а для цього Монзуль , як найбільш диригуємий арбітр, на пару з Романовим, найкращий провідник бажання УАФ.

Маленький відступ. Наче б то й конспірологія, але дивлячись як Монзуль з Романовим вигадує пенальті в ворота Зорі («Дивись, дивись наступив на ногу» - «Ні цього не бачу. А ось прихватив за футболку. Так (тобто ура) - пенальті»), то не можу відкинути такої версії. Хоч і не буду сперечатись були, чи не були пенальті, але так, як під мікроскопом розглядається Зоря, у нас не розглядаються всі інші клуби вкупі. Жоден. Чим Геллер насолив УАФ, не знаю. Але складається враження, що УАФ не хоче бачити Зорю на другому місці. Може того що не вірить в неї, як в команду, що здатна пробитись в ЛЧ і набрати залікові бали для України. Либонь по якійсь іншій причині, яку я не знаю. А можливо – це все мені здається.

По затрашньому матчі у мене виникає декілька питань.

Всі бачили, як в минулому матчі з гірниками Шапаренко провалився, граючи на позиції опорника. Цей експеримент був, на мою думку, дуже не вдалим, бо якраз з цієї позиції раз за разом накочувався вал атак на наші ворота, керовані Аланом Патріком.
Без Шепелєва і Сидорчука, яких тут так часто критикують, наша опорна зона – дуршлаг дуршлагом. Тільки коли вони грають разом, щось в Динамо схоже на опорну зону. Згадайте що всі наші біди почались, коли зоряни травмували Сидорчука. А в останній грі , коли вже на полі був Сидорчук, не грав Шепелєв. Як би вони нам не подобались, але на сьогодні без них Динамо – це автомобіль (для когось – гарба) без колеса. Надіюсь, завтра вони обидва будуть грати.

Друге питання. Чи вийде на гру завтра Сирота? Чи ризикне Михайличенко? По грі з гірниками Сирота залишив дуже приємне враження. Він цікавіший, ніж Шабанов. Він краще бачить поле, у нього шикарний і точний лонгбол. Він, що головне, ще не звик до байдужої гри від Михайличенко. В нього ще горить азарт до перемог, він намагається доказати свою спроможність. Він ще не академік. Він тільки аспірант, повний прагнень і бажаннь.

Третє питання, яке й у Вас, колеги, крутиться: на якій хвилині вийде на поле де Пена. А від цього залежить, хто буде грати в нападі.

У мене все.

До зустрічі біля ТВ-ящика завтра в 21:30.

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.07.2020, 09:55
Skyf
Статус:
Эксперт (9853 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 158

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть