Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Луческу - незалежна думка.

2020-07-25 17:19 В потоці улесливості до нового тренера Динамо злились в екстазі непримиренні "друзі" з Великого і ПРО ...

В потоці улесливості до нового тренера Динамо злились в екстазі непримиренні "друзі" з Великого і ПРО футболу, експерти та журналісти Суркіса та Ахмєтова ледь очі одне одному не видирають за право першому лизнути циганську дупку. Тому незалежна об'єктивна думка зараз є дуже і дуже цінною.

Сергій Притула

Денис Босянок : "Ви хочете, щоб я матюкався зараз?

Я не можу цензурними словами пояснити. Як уболівальник Динамо не можу ставитися серйозно до цього рішення. Для мене це настільки неприйнятний варіант, що я до сих пір не можу його зрозуміти.

Не розумію абсолютно логіки ні цього рішення, ні людини, яка його ухвалила. Це навіть не плювок в обличчя армії уболівальників клубу, а відверта і цинічна неповага до всіх справжніх фанів Динамо. Це підкреслює, що у людини, крім нездорового, абсолютно гидкого егоїзму, нічого немає в голові, якщо вона таке рішення ухвалює.

Цензурних слів просто немає. Мені здається, що це буде кінець для правління клубу, якщо воно погодилось на такого тренера. Адже ніхто зі справжніх уболівальників Динамо не може підтримати це рішення. Найбільш жахливе і катастрофічне рішення в житті двох братів.

Це настільки фантастичне явище, неприйнятне для будь-якого фана Динамо, що я навіть не можу уявити. Буде тотальний бойкот братам. Першими відреагують ультрас.

Залишати Михайличенка також не було вирішенням. Якби його залишили, не було б вольового рішення. Це не вихід. На мою думку, оптимальним варіантом зараз на посаду головного тренера Динамо є Олександр Петраков"

Дмитро Джулай прокоментував саркастично:"Не розумію чому не Романцев"

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.07.2020, 17:19
Shot-goal
Автор:
(Shot-goal)
Статус:
Наставник (2324 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Райо Вальекано Осасуна 0 : 1   20 апреля 17:15
Чемпионат Украины Ворскла Колос - : - 20 апреля 18:00
Чемпионат Франции Нант Ренн - : - 20 апреля 18:00
Чемпионат Италии Эмполи Наполи - : - 20 апреля 19:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть