Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Верес. Швидкий аналіз. Выбор редакции

2020-08-07 21:39 Сьогодні в режимі надзвичайної секретності Динамо провело свій перший товариський матч проти Вереса. На матч не ... Динамо Верес. Швидкий аналіз.

Сьогодні в режимі надзвичайної секретності Динамо провело свій перший товариський матч проти Вереса. На матч не змогли потрапити журналісти. Були присутніми лише працівники клубу. І представники Вереса. Зрозуміло, що при бажанні у штаб команди з Рівного можна було заслати шпигуна. Якщо і інші товариські матчі пройдуть у такому ж закритому режимі, то шпигунів будуть засилати.

Шила у мішку не сховаєш. Але зрозуміло, що тренерський штаб прийняв таке рішення виключно з намірів не розкривати карт. Хоча особисто мені було б дуже цікаво подивитись на цей матч. Як і на наступні. Канал Динамо на ютюбі вже привчив нас до того, що ми бачимо всі матчі в міжсезоння. Саме тому і стільки підписників. Є можливість бачити те, що раніше ніколи не бачили. Підготовку команди.
Але одразу по закінченню матчу було змонтоване відео. Цілком можливо, що воно не дасть відповіді на всі запитання. А точніше дасть дуже мало відповідей. Та все ж я спробую проаналізувати по тим моментам, які були показані, зміни у принципах і структурі гри. Нам активно рекламували той факт, що клуб кожного дня на ранковому тренуванні займається тактикою, а на вечірньому відпрацьовує в ігровому ритмі те, що тренували зранку. Цікава ідея. Як і те, що команда закрита на базі весь час. Виявляється, що Луческу також диктатор.

Якщо пройтись по складу тих, хто грав, то не зіграло достатньо багато гравців. Кенджьора, Бурда, Попов, який тільки увійшов до основної групи, Шабанов, Миколенко, Шапаренко, Циганков, Русін. Ряд гравців, такі як Забарний і Булєца, зіграли вчора за молодіжний склад, а сьогодні за основу. Весь матч відіграли Сирота і Тимчик. Сидорчук перший тайм грав опорником, а у другому в центрі захисту. Стартова розстановка наче типова для Динамо. Хоча Дуелунд і Лєднєв, як ми знаємо, хоча і мають досвід гри на флангах, все ж більше тяжіють до гри в центрі.

Обидва голи у першому таймі – швидкісна робота Супряги. Влад прекрасно показав свої данні. Це вміння відкритись під пас, або протягнути м’яч на швидкості у вільну зону. Гол Де Пени – сильна індивідуальна гра Цитаішвілі, який створив цей гол.

Що хочеться сказати про новинки у побудові гри? Виключно з того, що я побачив по нарізці. Футбол вертикальний. Матч швидко переводиться в групу атаки. Середній і довгий вертикальний пас у вільну зону. Роль флангових захисників колосальна. Флангові півзахисники зміщаються в центр і насичують цю зону. Крила ж повністю віддаються на відкуп захисникам. Флангові захисники грають дуже високо, агресивно. Тому потрібен сильний функціонал. І якісний опорник, який буде страхувати зони.

Робити висновки важко. Бо матеріалу менше ніж на 5 хвилин. Але дійсно це інший футбол. І для нього потрібні більш якісні виконавці. Це моя суб’єктивна думка. Тепер буду сподіватись, що матч із Десною нам покажуть у повному обсязі. Тоді і розбирати можна глибше, детальніше.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.08.2020, 21:39
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть