Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші в Європі

2020-08-28 10:10 На цьому тижні відбулися чергові матчі кваліфікаційних раундів європейських кубкових змагань. Про звитяги українців тут і ...

На цьому тижні відбулися чергові матчі кваліфікаційних раундів європейських кубкових змагань. Про звитяги українців тут і зараз.

Андрій БЛИЗНІЧЕНКО ("Шериф"). Тираспольці поступились 1:2 азербайджанському "Карабаху". Андрій просидів весь матч на лаві запасних.

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, Євген ХАЧЕРІДІ ("Динамо" Берестя).

Чемпіон Білорусі продовжує свою лігочемпіонівську пригоду. Цього разу вони здолали "Сараєво" - 2:1. Наші легені вийшли у старті.

Ігор ХАРАТІН, Сергій РЕБРОВ ("Ференцварош"). Хлопці Реброва вчинили найгучнішу сенсацію цього тижня - вибили зі змагання шотландський "Селтік" - 2:1! Зубкова знову не було в заявці.

Андрій САХНЕВИЧ ("Вентспілс"). Тепер пробіжимося по Лізі Європи. Сахневич - капітан латвійців. Дебют в Європі пройшов вдало - обіграли молдовський "Динамо-Авто".

Адерінсола ЕСЕОЛА ("Кайрат"), Денис ДЕДЕЧКО ("Ноах"). "Кайрат" впевнено здолав дебютанта єврокубків - 4:1. Есеола вийшов на заміну, а Дедечко відіграв весь матч.

Ігор ГОНЧАР ("Алашкерт"). І ще одна вірменська команда припинила боротьбу. Поразка 0:1 від "Ренови" у рівному матчі. Наш захисник відбігав весь матч на своєму фланзі.

Артем СУХОЦЬКИЙ, Андрій БАЦУЛА ("Динамо" Мінськ). Для мінчан суперник виявився не по зубах. 0:2 від польського "Пяста". Сухоцький в основі, а Бацула поки сидить на лавці.

Юрій БУШМАН ("Кауно Жальгіріс"). Скромні литовці були просто розбиті норвжським "Буде-Глімтом" - 1:6. Нажаль "вагова категорія" виявилась ну зовсім різною.

Іван ПЕТРЯК ("Фехервар"). Ірландський "Богеміанс" виявився міцним горішком для угорців. Фаворити створювали моменти але реалізація підкачала. Добре що хоча б пенальті б'ють краще. Івана поміняли в овер-таймі.

Дмитро КЛЬОЦ ("Кешля"). Азербайджанці ходили у фаворитах в матчі з албанським "Лячі". Але забити не зумів навіть Кльоц. А серії післяматчевих пенальті один з ударів не реалізували. Дмитро правда забив.

Юрій ВЕРНИДУБ ("Шахтар" Сол), Ренат МОЧУЛЯК, Євген СМІРНОВ ("Сфінтул"). Сенсаційно команда Вернидуба в серії пенальті поступилась маленькому молдавському дебютанту. Не цього чекали від Вернидуба.

Зураб ОЧІГАВА ("Левадія"). Володіючи постійною перевагою естонський гранд примудрився програти в овертаймі 3:4 скромним фарерцям.

Микола МУСОЛІТІН ("Валмієра"). Познанський "Лех" цілком очевидно виявився значно сильнішим - 0:3.

Данило КУЧЕР ("РФШ" Рига). Наш голкіпер допоміг як міг. Але пенальті відибити не зумів. Бєлградський "Партизан" переміг 1:0.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.08.2020, 10:10
28.08.2020, 10:10
351877 4 SergiyS, bodr12, anatolbil8, ansver02
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть