Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2020-09-01 12:37 Впродовж останніх вихідних відбулися матчі в деяких європейських чемпіонатах. В них взяли участь і наші легені. ... Наші за кордоном

Впродовж останніх вихідних відбулися матчі в деяких європейських чемпіонатах. В них взяли участь і наші легені.

Роман ЯРЕМЧУК, Ігор ПЛАСТУН, Роман БЕЗУС ("Гент"). Один з ймовірних суперників нашого "Динамо" нарешті здобув першу перемогу в чемпіонаті Бельгії. На рахунку Яремчука результативна передача.

Безус вийшов на заміну в другому таймі. Всі троє після матчу вирушили до лав національної збірної. І вже Яремчук навіть встиг досить необачно висловитися про гру команди. Новий тренер "Гента" Ласло Болоні змушений був реагувати. Можливо Яремчук бажає піти вже на підвищення?

Марян ШВЕД ("Мехелен"). А це вже дебютант. Не пішло у "Селтіку", тому агенти підшукали більш скромний варіант. Перша гра Маряна за новий клуб. Поки лише вихід на заміну. Сподіваємося на реанімацію Шведа.

Едуард СОБОЛЬ ("Брюгге"). Команда Соболя може спокійно готуватись до групового турніру ЛЧ, який стартує вкінці жовтня. Цього разу чемпіон здолав міцний "Генк" - 2:1. Соболь також вирушив у табір збірної.

Євген МАКАРЕНКО ("Кортрейк"). Євген знову грає регулярно у футбол. "Кортрейк" переміг на виїзді 1:0. Наш хлопець схоже на хорошому рахунку у тренера. І навіть викликаний до збірної. Додатковий стимул?

Богдан МИХАЙЛИЧЕНКО ("Андерлехт"). Богдан чудово дебютував за королівський клуб. Друга гра вийшла не така вдала. До 30 хвилини матчу з "Остенде" горіли - 0:2! Але поразки вдалося уникнути.

Ігор ХАРАТІН, Сергій РЕБРОВ ("Ференцварош"). Після сенсаційної перемоги в Глазго команда Реброва здобула перемогу в чемпіонаті - 2:1. На рахунку Харатіна переможний мяч! Зубков і далі травмований.

Іван ПЕТРЯК ("Фехервар"). Інший фаворит угорського сьогодення легко обіграв скромний "Будафокі" - 4:1. Іван зрозуміло в основі та навіть забив гол в кінцівці.

Сергій ШЕСТАКОВ ("Діошдьєрі"). Гравець основного складу команди на протязі 3 сезонів. Клуб щоправда серднячок навіть на фоні угорських реалій.

Тарас КАЧАРАБА ("Слован" Ліберец). Центральний захисник відіграв впевнено. Ліберец досить сенсаційно обіграв віцечемпіона "Вікторію". Гості, зрозуміло, були дещо деморалізовані після поразки в кваліфікації ЛЧ (не міг не підкосити дуже сумнівний пенальті на останній хвилині в Алкмаарі).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.09.2020, 12:37
01.09.2020, 12:37
352118 1 jalman
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (792 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 142
Топ-матчи
Чемпионат Франции Мец Ренн 2 : 1   4 мая 20:00
Чемпионат Италии Сассуоло Интер - : - 4 мая 21:45
Чемпионат Франции Брест Нант - : - 4 мая 22:00
Чемпионат Испании Мальорка Атлетико - : - 4 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть