Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2020-09-14 11:32 Незважаючи на гнітючу поразку нашої збірної від іспанців, продовжуємо слідкувати за нашим європейським легіоном. Андрій ЯРМОЛЕНКО ...

Незважаючи на гнітючу поразку нашої збірної від іспанців, продовжуємо слідкувати за нашим європейським легіоном.

Андрій ЯРМОЛЕНКО ("Вест Хем"). Вийшов на заміну в середині другого тайму. Добавив фантазії в атаці. Але замість того щоб врятуватись, господарі пропустили в кінцівці ще й другий гол. 0:2 від "Ньюкасла" - ось такий невтішний старт для Ярмоленка і його команди.

Едуард СОБОЛЬ ("Брюгге"). Чемпіон Бельгії поступово оговтується після невдалого початку сезону. Цього разу впевнено здолали "Беверен". Едуард відіграв весь матч на своїй лівій бровці.

Богдан МИХАЙЛИЧЕНКО ("Андерлехт"). Інший наш "лівий" також допоміг своїй команді здобути чергову перемогу.

Євген МАКАРЕНКО ("Кортрейк"). Один із сюрпризів Жюпіле-ліги. Приємних і для нас. Макаренко повернув собі стабільне місце в основі. Команда почала вигравати. Тепер потрібно, щоб і тренери збірної повірили в Євгена.

А ось наша "трійця" з "Гента" опинилась поза грою. Яремчук "наїхав" на тренера Белені, а чим завинили Безус і Пластун? Команда ж знову програла і опинилась серед аутсайдерів. Щось мені підказує, що новий тренер може дуже швидко стати "старим".

Ігор ХАРАТІН, Олександр ЗУБКОВ, Сергій РЕБРОВ ("Ференцварош"). Розминка перед матчем в кваліфікації ЛЧ. Харатін вимушено грав в центрі захисту. Радує, що Зубков, нарешті, повернувся до гри, вийшовши на заміну.

Іван ПЕТРЯК ("Фехервар"). Знову Іван забиває! До того ж гол став переможним!

Микола МОРОЗЮК ("Різеспор"). Стартував чемпіонат Туреччини. З наших залишився лише Морозюк. Кравець і Гармаш повернулись на батьківщину. Різе добре тримався проти Фенербахче. Все йшло до нічиї. Але в кінцівці Коля привіз пенальті. Добре знайомий нам Соса його реалізував.

Тарас КАЧАРАБА ("Слован" Ліберец). Друга поспіль перемога команди з Лібереца. Тарас схоже забронював уже собі місце в основі.

Олександр АЗАЦЬКИЙ ("Банік"). Дебют в новому клубі. Вийшов на заміну. Після вояжу по Грузії Олександр підкорює Чехію. Спочатку був Злін, а зараз більш іменитий клуб. Щоправда останнім часом Банік не має особливих звитяг.

Артур РУДЬКО, Орест КУЗИК ("Пафос"). Наших на Кіпрі прибуло. Матч проти лідера не віщував нічого доброго. Так і сталося - Аполлон переміг.

Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ ("АЕК"). У Греції додумались провести фінал Кубку. Краще пізно ніж ніколи. Рівний матч. Але мінімально переміг Олімпіакос.

Андрій БАЦУЛА, Артем СУХОЦЬКИЙ ("Динамо" Мінськ). Чергова невдача славетного клубу. Цього разу дома від Динамо з Берестя. Хоча тішитись немає чому обом. Команди навіть не претендують на єврокубки. З білоруських новин відзначимо вдалий дебют тренера Романа Григорчука, який очолив місцевий Шахтар. Він змінив іншого нашого - Вернидуба. Солігорськ побореться за чемпіонство з БАТЕ.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.09.2020, 11:32
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть