Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Експрес-огляд бельгійської преси про матч Гент - Динамо

2020-09-24 00:46 Експрес-огляд бельгійської преси про матч Гент - Динамо

Вже з'явилася реакція в електронних версіях бельгійських видань.

voetbalbelgie.be:

Гент мріяв про місце в прибутковому груповому етапі Ліги чемпіонів. Віденський "Рапід" був легкою здобиччю. Однак київське "Динамо" схопило "буйволів" за горло!

voetbalprimeur.be: Безус отримує червону картку і київське "Динамо" забиває вдруге. Я дуже вражений українським футболом. Чи стежите ви уважно за українською лігою? Тепер я буду. Мені подобається це. Миколенко був не на 100% надійний у цьому матчі. Насправді він може грати краще. А от Супряга показав, чому його вважають великим талантом. Київ міг би бути в топ-5 тут, у Бельгії, щонайменше. Київ сьогодні ввечері міг наклепати й 5 м'ячів у ворота Гента.

hln.be: Гент дуже віддалився від групового етапу Ліги чемпіонів після першої зустрічі з київським "Динамо". Українці виграли 1-2 на "Ghelamco Arena" і виходять на матч-відповідь у Києві з хорошою стартовою позицією. До святого Грааля Генту можна дістатись лише дивом у Києві. У першому етапі плей-офф Ліги чемпіонів був неприємний вечір. Хоча після того, як Кляйндіенст головою забив гол, з'явилась надія (1-1), але швидко Безус був вилучений з поля, і був смертельний удар: 1-2. Сумно. Сумно, тим більше, що це київське "Динамо" - це все що завгодно, але не чудова команда. Але Гент в основному спричинив катастрофу сам собі. Починаючи занадто обережно, як просив Де Декер. Але куди ж поділася пристрасть і безстрашний футбол? Занадто низький темп. Чекати першого пострілу в Генті в створ воріт знадобилося більше півгодини. "Динамо" вже вигравало. Кастро-Монтес вийшов на правий фланг і пропустив м'яч через ноги Нґдау до українського нападника Супріяги. Суддя на лінії показав на положення поза грою, але посилання на відео було невблаганним: 0-1. Тоді ще була надія: Кляйндієнст, який вийшов замість Яремчука, головою забив 1: 1. Але другий тайм був фатальним для Гента.

Дурний Безус двічі побачив жовте світло протягом трьох хвилин, після чого Де Пена виніс майже певний смертний вирок Генту.
Надхнення Гента тепер повністю зникло, а з ним і надія на Тридцять мільйонів євро грошей. Гент чекає лише Ліги Європи. І, безсумнівно, також призначення нового тренера. Арена Ghelamco прагне нової сильної фігури.

Офіційний портал КАА ГЕНТ:
У раунді плей-офф Гент і кияни змагалися за місце в груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА; Для першого матчу на "Арені Геламко" Депоатр вчасно відновився і стартував у основі. Кумс і Чакветадзе все ще були травмовані, тому Де Декер оновив свій півзахист Доршем, Оджіджею та Безусом. Ззаду Пластуну віддали перевагу в битві проти своїх земляків.

Почувши гімн Ліги чемпіонів, що лунав на порожній арені Ghelamco Arena, ми відчули себе дещо зніяковіло, і гра також почалася повільно. На 9-й хвилині Супряга забив швидко, але відразу піднявся прапорець бокового арбітра, що зафіксував офсайд. Але VAR показав, що це все-таки не офсайд, Київ відразу ж повів на початку ( 0-1 ).

Драматичний старт для "Буффало", оскільки він дозволив українцям заповзти на свою улюблену позицію "їжака" (2-го номера - авт.). Майже півгодини Гент не знаходив жодного отвору для удару, але в кінці першої половини це все ж сталося. Спочатку Безус змусив Бущана врятувати ворота, а потім був заблокований штрафний удар. Поданий кутовий Дорш добре пробив і його співвітчизник Кляйндіенст головою зрівняв рахунок ( 1-1 ). Гент також добре стартував у другому таймі і, здавалося, посилював тиск. Однак він різко ослаб, коли Безус за чотири хвилини отримав дві жовті картки. Зокрема, друга карта видалася важким вироком, оскільки він влучив першим у м’яч, але арбітр Хаджеган був невблаганним і відправив українця до роздягальні. І Київ знову взяв контроль над грою, і для "Буффало" зараз було головним чином зберегти нічию. Гент, здавалося, тримав ряди замкнутими, а Роефу залишалося лише вжити заходів, щоб запобігти вибуху від Буяльського. За десять хвилин до кінця наші киянам трохи допомогли у забитті другого голу. Де Пена отримав відрекошечений м'яч і сильно вдарив між ногами Роефа ( 1-2 ). Маючи десять чоловік, «Буффало» вже не змогли нічого зробити натомість, але і гості не змогли ще більше поглибити лідерство. Київське "Динамо" взяло додому приємну фору на матч у відповідь і гучно постукало у ворота групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.09.2020, 00:46
visky
Автор:
(visky)
Статус:
Старожил (851 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть