Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Уже війнула в очі сивина (продовження)...

2020-09-26 10:59 ТОП-5 найбільш вікових футболістів Європи Під ритми агого продовжуємо... 3 місце Каплер Лаверан Ліма Феррейра (Пепе). ... Уже війнула в очі сивина (продовження)...

ТОП-5 найбільш вікових футболістів Європи

Під ритми агого продовжуємо...

3 місце

Каплер Лаверан Ліма Феррейра (Пепе). 37 років. Центральний захисник. Португалія. "Порту". Народився в бразильському містечку Масейро. Однак уже в 17 років перебрався на Мадейру - скаути "Маритиму" спрацювали на славу. Анатолій Бишовець випробовував його на різних позиціях.

Прогрес гравця був настільки очевидним, що перехід в "Порту" став цілком очікуваним. Команда тільки що виграла все що можна в Європі і шукала заміну гравцям які залишали Португалію. З новим клубом він виграв два чемпіонські титули.

За 30 млн євро в 2007 році Пепе переходить в "Реал". Разом з Серхіо Рамосом на довгі роки сформували дует центральних захисників. Відзначався надзвичайною чіпкістю, чудово граючи на "другому поверсі". Одразу був заграний за збірну Португалії (проморгали бразильці такого майстерного захисника). Десять років в Мадриді принесли Пепе безліч титулів. Неймовірні протистояння з "Барселоною" - незабутня сторінка в історії світового футболу.

В це же час Пепе став незамінним і у збірній. Постійний учасник головних світових форумів - чемпіонатів світу та Європи. Адже збірна Португалії стала одним з фаворитів таких змагань, маючи в своєму складі таку зірку як Кріштіану Роналду. І якщо на чемпіонатах світу не дуже щастило, то на єврофорумах з кожним разом підбирались ближче до титулів. І нарешті в 2016 році португальці стали переможцями. А в 2019 році Пепе виборює ще й кубок прем'єрного сезону Ліги Націй.

В 2017 році Пепе переходить в "Бешикташ". До Туреччини їдуть такі майстри щоб як правило догравати. Та не тут то було. Пройшовши перезавантаження, він пішов на друге коло! Повернення до "Порту" було дуже доречним. Славний клуб повернув собі чемпіонський титул - і в новому сезоні ми знову побачимо Пепе в ЛЧ! Та й збірна Португалії на наступному ЄВРО навряд чи обійдеться без Пепе.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.09.2020, 10:59
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр 0 : 0   27 апреля 22:00
Чемпионат Украины Заря Оболонь - : - 28 апреля 13:00
Чемпионат Италии Интер Торино - : - 28 апреля 13:30
Чемпионат Франции Мец Лилль - : - 28 апреля 14:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть