Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи потрібні Динамо трансфери? Выбор редакции

2020-10-06 12:32 Ось і закінчується сьогодні для України трансферне вікно... Напевно є багато розчарувань з приводу того що ...

Ось і закінчується сьогодні для України трансферне вікно... Напевно є багато розчарувань з приводу того що Динамо так і не змогло якісно підсилитись. Впереді Ліга Чемпіонів з дуже складною групою, боротьба в чемпіонаті, кубок, а придбань суттєвих на посилення немає... Але чи потрібні вони взагалі нам до зимової паузи.

Давайте проаналізуєм по позиціях:

Воротарська позиція: зараз основним грає Бущан, який стоїть досить непогано. Можна згадати ляп з Зорею, але з ким не буває, якщо згадати як Георгій відстояв кваліфікацію та перші тури УПЛ то більше не згадаєш подібних ситуацій. Ще варто зазначити, що в Бущана досить непоганий перший пас. На підміну є досвідчений Бойко. ну і молодий Нещерет на перспективу тут думаю проблем немає тоді зразу переходимо далі...

Захист: з фланхових захисників в нас є Миколенко, Кендзьора, Караваєв, травмований Тимчик ( двоє перших як ми вже бачили досить непогано можуть зіграти і в центрі). центральні захисники: Попов, Забарний, Сирота, травмований Бурда. Шабанова не беру в рахунок бо бачу довіри Луческу до нього не має. Ще є молоді Вантух і Вівчаренко. В принципі ще один захисник би не помішав, бажано такий,який може зіграти на фланзі і в центрі, але з часом він би забирав ігровий час когось із травмованих коли вони поправляться від травм. Тому нема біди і в захисті.

Півзахисники:

Флангові: Родрігес, Циганков, Де Пена, Вербіч, Цитаїшвілі, тобто досить непоганий набір по двоє на позицію, навіть більше.

ЦПЗ: Сидорчук, як основний ОПЗ, ну тут пасувала б йому заміна для ротації і відпочинку хочаб в УПЛ та кубку бо один Сергій сезон не витягне, будем надіятись що візьмуть в оренду румуна. Дальше: Буяльський, Шапаренко, Шепелєв, Лєднєв, Андрієвський, Дуелунд.(Гармаша не берем в рахунок по тій самі причині, що і Шабанова). По кількості досить непогано, але є питання до якості. До перших двох питань немає, інші поки невиправдовують шансів, які їм дає Луческу в УПЛ. Андрієвський ще для ротації може бути. Лєднєв, Шепелєв, Дуелунд поки чекаємо на їхній прогрес, потенціал в них є, але поки не хватаються за свої шанси...Пасувало б було взяти досвідченого ЦПЗ, який міг би потримати мяч, заспокоїти гру коли потрібно на досвіді, але тоді зновуж таки когось би треба було віддавати в оренду. Якщо тренер бачить в них потенціал і вірить, що прогрес буде тоді довіремось йому. З трансфером також можна невгадати тому тут палка з двох кінців. Краще поченкати на прогрес свої ніж купити і не заграє, ще й забератиме місце когось з молодих. Тому в півзахисті також не біда.

Нападники: Супряга, Русин поки без ігрових хвилин, Бєсєдін поки дискваліфікований до грудня. Поки крім Супряги не густо. Але як бачимо в нападі може зіграти Вербіч, і Русину треба дати я думаю остатній шанс, якщо вже при Луческу не вийде ну тоді не знаю...З одної сторони нападник ще один потрібен, але не на заміну Супрязі, а на підсилення щоб виходив і підсилював гру чи для ротації в УПЛ, щоб дати відпочити томуж Супрязі...Купити нападника такого рівня думаю Динамо зараз не має можливості...та й є ризик не вгадати, як з Солем, а потім тяжко кудисть пристроїти...купити слашого за рівнем нема потреби є той сам Русин, скоро вже на підході Бєсєдін. Був один можливий вихід взяти в оренду з правом викупу тут і ризику менше... Як приклад навіть з УПЛ мені досить цікавим є нападник Олимпика Шахаб, думаю він зробить суттєвий прогрес в цьому сезоні, тим більше Динамо віддало Олимпику Каргбо., але "то таке" нема то нема можна і обійтися тим , що є. Будемо чекати Бєсєдіна.

Тому, на мою думку Динамо зробило правильно, що немає великої кількості трансферів. Почнеться Ліга, сезон в розгарі, старт кубку Луческу дасть шанс всім, є можливість що в когось буде суттєвий прогрес, хтось наоборот невиправдає сподівань...Можливо зимою буде можливість когось продати і заробити...хто невиправдає сподівань піде...тоді вже можна робити точкове підсилення... То моя особиста думка не судіть строго...Долучайтесь до обговорення...Цікаво, як думаєте ви? Чи потрібні Динамо трансфери зараз ???

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.10.2020, 12:32
06.10.2020, 12:32
354236 0
auto-oleg364
Статус:
Читатель (20 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть