Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Останній шанс. Кваліфікація ЄВРО-2020 Выбор редакции

2020-10-08 13:43 Кваліфікація ЄВРО-2020. Півфінали плей-офф. Сьогодні 16 команд вступають в боротьбу за чотири останні путівки на ЄВРО-2020. ... Останній шанс. Кваліфікація ЄВРО-2020

Кваліфікація ЄВРО-2020. Півфінали плей-офф.

Сьогодні 16 команд вступають в боротьбу за чотири останні путівки на ЄВРО-2020.

ГРУЗІЯ - БІЛОРУСЬ

Жодна збірна ще ніколи не грала у фінальних турнірах ЧС і ЧЄ. Регламент дозволив отримати реальний шанс це зробити цього разу. Фаворит - Грузія. Останнім часом грузини під керівництвом словака Вайса показують більш якісний футбол.

Є нові цікаві грузинські таланти - Чакветадзе та Кварацхелія, плюс досвідчені - Окріашвілі, Кверквелія, Канкава, Хочолава.

ПІВНІЧНА МАКЕДОНІЯ - КОСОВО

Звісно і ці збірні ще не грали на ЧС і ЧЄ. Правда останнім часом спостерігається певний підйом для македонців. Та й Косово далеко не аутсайдер. І все ж фаворит - македонці. Легенда - Горан Пандєв плюс гравець "Наполі" Еліф Елмас. У Косово є правда Рашица з "Вердера", та він травмований. Але битва сусідів буде гарячою на сто відсотків! Я напевно саме цей матч виберу для перегляду.

НОРВЕГІЯ - СЕРБІЯ

За іменами - найбільш статусна пара. В останнє, правда, Норвегія грала на ЧЄ-2000. Та зараз в конкретній грі - саме норвежці фаворит. Чого тільки вартує присутність у їх складі молодої "зірочки" - Холанда. А є ще ж Сорлот, який в минулому сезоні понабивав купу голів в Туреччині. Ще й тренер - відомий швед Лагербак. Сербів знаємо краще. За кількістю імен переважають, але посталеної гри не мають. Коларов, Міленковіч-Савіч, Мітрович, Йовіч, Костіч, Тадіч - всі будуть тільки глядачами на ЄВРО-2020?

ШОТЛАНДІЯ - ІЗРАЇЛЬ

Невеликий фаворит - шотландці. За рахунок домашнього поля. Також Глазго - одне з міст-господарів ЄВРО-2020. Скоти грали ще на ЧС-98. Ізраїль взагалі ніколи на ЧЄ не пробивався. Одного разу грали лише на ЧС-70. Та й то тоді вони ще не були членом УЄФА. Місяць тому провели своєрідну репетицію в рамках нового турніру Ліги націй. Зіграли в нічию. За Ізраїль останнім часом роззабивався Захаві. Він завжди забивав багато в чемпіонаті Ізраїлю, а потім і в Китаю. Але 11 голів в кваліфікації - це щось неймовірне! До того ж один гол кращий за інший.

БОСНІЯ - ПІВНІЧНА ІРЛАНДІЯ

Єдина пара де є явний фаворит. Боснійці Італію "кусали", що вже говорити про північноірландців. Супербомбардир - Джеко, а ще ж П'яніч, Вішча, Колашинац. Так Північна Ірландія грала на попередньому ЧЄ. Навіть вийшли в 1/8 фіналу обігравши Україну. Але сьогодні провідні гравці максимум грають в чемпіоншипі. І все ж, знаючи балканські команди, можемо чекати і сюрпризів. Британська збірна буде чіплятись за шанс.

СЛОВАЧЧИНА - ІРЛАНДІЯ

Словаки, хоч і грають дома, не виглядають фаворитами. Після Гамшика залишився лише один більш-менш іменитий гравець - Шкриньяр. Натомість ірландці так часто грають в плей-офф, що можуть поділитись навіть досвідом. Новий тренер ірландців підняв скромний "Дандолк", тепер отримав довіру як тренер збірної. Лідери Ірландії - воротар Рендолф з "Вест Хему", захисники - Дохерті з "Тоттенхему", та Еган з "Шеффілд Юн.", а є ж ще Коулмен, Маккарті, Хендрік, Стівенс - гравці основи клубів АПЛ. В Дубліні також будуть відбуватись матчі ЄВРО-2020. Ще один момент для додаткової мотивації.

БОЛГАРІЯ - УГОРЩИНА

Угорці повернулись! Пробились на попередній ЧЄ (навіть вийшли в 1/8 фіналу). Такого успіху не було з 1986 року. Чимало гравців грають в провідних клубах Європи. Гуляші - основний воротар "Лейпцігу", там же грає захисник Орбан, а є ще й молода "зірочка" - Сабослай з "Зальцбургу". Не бачу які козирі є у болгар. З часів Стоїчкова результатів не має. Будапешт також прийматиме матчі фінальної частини.

ІСЛАНДІЯ - РУМУНІЯ

Єдина пара де ми маємо практичний інтерес. Румуни можуть опинитись в одній групі з нами на ЧЄ, якщо пройдуть плей-офф. Якщо ж ні - то нашим суперником стане хтось з квартету - Грузія, Білорусь, Північна Македонія, Косово. Тому є зміст повболівати за ісландців. Але схоже ісландці останнім часом здають позиції. Зрозуміло, ресурси у них скромні. По старій пам'яті їх ще зараховують до фаворитів пари. Справа в тому, що румуни, хоч і грали на попередньому ЄВРО також не володіють розсипом талантів. Син Хаджи з "Рейнджерс", але він там запасний, воротар Тетерушану - останнім часом також запасний - то в "Ліоні", то зараз в "Мілані". Головна ударна сила - форвард з славетним прізвищем - Георгій Пушкаш.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.10.2020, 13:43
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (783 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 138

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть