Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Кваліфікація ЄВРО-2020 Выбор редакции

2020-10-09 11:56 Вчора 16 європейських збірних отримали останній шанс пробитись до фінальної частини ЄВРО. Як то кажуть такий ... Кваліфікація ЄВРО-2020

Вчора 16 європейських збірних отримали останній шанс пробитись до фінальної частини ЄВРО. Як то кажуть такий формат матчів "останньої надії" дозволяє зберігати інтригу до кінця відбору. Та й командам так значно цікавіше, коли ти маєш можливість застрибнути в останній вагон.

ГРУЗІЯ - БІЛОРУСЬ - 1:0

ПІВНІЧНА МАКЕДОНІЯ - КОСОВО - 2:1

В цьому квартеті без сюрпризів.

Білоруси нічого не зробили, щоб переконати нас в тому, що вони хочуть поїхати на чемпіонат Європи. Щоправда, переможний гол грузини забили з пенальті. Македонці також мали постійну перевагу. Однак самі собі придумали гол - не розібрались воротар і захисник і гравцю Косово залишалось просто влучити в порожні ворота. Та все ж Пандєв і компанія спромоглися на другий гол. Тепер через місяць у вирішальному матчі визначиться один із суперників нашої збірної на ЄВРО. Не вихід в 1/8 фіналу тепер для українців буде вважатись провалом.

ШОТЛАНДІЯ - ІЗРАЇЛЬ - 0:0, пен.5:3

НОРВЕГІЯ - СЕРБІЯ - 1:2 дод.час

Для ізраїлітян шотландці дуже незручний суперник. Британці затиснули гостей. Постійний високий темп, навіси. Ізраїль сподівався на індивідуальну майстерність Захаві. Новоспечений форвард ПСВ мав дуже мало шансів. А коли дійшла черга до післяматчевих пенальті саме Захаві не зумів переграти воротаря. Але на чемпіонат Європи мають потрапити серби. Їх, як Ізраїль, задавити не вийде. Майстерності ж у них набагато більше ніж в ізраїлітян. Досить побачити як забивав Мілінкович-Савич переможний гол у Норвегії.

БОСНІЯ - ПІВНІЧНА ІРЛАНДІЯ - 1:1, пен.3:4

СЛОВАЧЧИНА - ІРЛАНДІЯ - 0:0, пен.4:2

Боснійці самі винні. Мали всі шанси вирішити долю матчу ще в першому таймі. Замість того самі пропустили. А далі вже на фоні втоми атакувати ставало важче. Як результат - серія пенальті. Могло бути ірландське дербі за путівку на ЄВРО. Уявляєте як би було гаряче. Але словаки все зіпсували. Зрозуміло вони також хочуть на чемпіонат Європи. Навіть заради цього Гамшик повернувся!

ІСЛАНДІЯ - РУМУНІЯ - 2:1

БОЛГАРІЯ - УГОРЩИНА - 1:3

Ісландці виграли завдяки Сігурдсону. Що не кажіть в таких матчах часто долю результату вирішують саме такі майстри. Ліва в нього "божественна". Угорці ж перемогли навіть без Сабослая. Ні румуни, ні болгари не вразили абсолютно. Так що все закономірно.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.10.2020, 11:56
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (792 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 142

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть