Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна - Німеччина. Не соромно !!!

2020-10-11 02:00 Дякую Збірній Україні за сьогоднішню гру, за яку, особисто мені, і не тільки мені, не соромно ...

Дякую Збірній Україні за сьогоднішню гру, за яку, особисто мені, і не тільки мені, не соромно !" А Шеві раджу не звертати увагу на хейтерів, які тільки і чекають, щоб Збірна влетіла 0:10. Де ж ці хейтери ? По норах поховалися ?

Мені сподобалося те, що я побачив на поле. Можна тільки здогадуватися, яким би був рахунок, якби наша Збірна грала би в оптимальному складі.

І як правильно сказав один колега: "Продовжуй Шева грати так само до ЄВРО, нехай і програвати, але головне набиратися досвіду та гру поставити". Не посперечаєшся з цими словами.

Та усі ми забули, що головне завдання у цій Лізі Націй - це опинитися вище Швейцарії. Бо важко нам ще боротися з німцями та іспанцями. А сама Ліга Націй - це лише підготовка до ЄВРО-2020.

І сьогоднішній матч, до речі, показав, що з такими німцями можна грати і грати вдало. У першому таймі, німці 4 !!! рази втрати м'яча у центрі поля, після чого, наші гравці організовували контратаки. Але складалося враження, що наші бояться йти в атаку. Не було впевненості у своїх силах. А ось у другому таймі вже грали впевненіше.

Хоч я і хейтив рішення "проводити ці два матчі Збірної з глядачами", але з вболівальниками був зовсім інший ефект. І велике Respect усім фанам за підтримку.

Не знаю, яка була обрана тактика на матч, але вона справцювала. І невже ніхто не помітив, що німці також нервували. І свідчення тому, ті самі втрати м'яча у центрі поля на рівному місці.

З такими Збріними, як Німеччина, та таж Англія, можна грати. Важче грати з такими Збірними, як Іспанія, яка любить потримати м'яч та макаронами, які люблять повозитися з м'ячем.

Ця гра з німцями - це великий досвід для молодих Забраного, Зубкова та Шапаренка. А також досвід для Бущана. Але тепер треба казати не Бущана, а Бущаніще від похідного слова "Буффоніще" ;)))

Бущан всеодно найкращий гравець матчу, незважаючі на його страшену помилку з другим пропущеним голом. Тільки порахуйте, скільки сейвів він здійснив за матч, і які нереальні м'ячі потягнув. І Георгій не "поплив" після Франції, а зібрався. Хотілося б, щоб Бущан замінив Пятова на ЄВРО-2020. Але навряд це відбудеться.

Малиновський знов був лідером на полі. Ось хто повинен носити капітанську пов'язку на полі, а не Ярмола. Про Ярмолу взагалі краще промовчу. Бо Ярмола був одним з найгіршим у грі. Надто усе повільно робив. Постійно тягнув ковдру на себе, коли йшли наші атаки. Треба Андрію задуматися над своєю грою. Бо у подальшому важко буде розраховувати на гравця, якого вистачає на 20 хвилин.

Про голден-боя жодного слова. Імітація присутності на полі.

Марлос та Зубков, та той же Шапаренко, оживили гру. Але Марлоса на довго не вистачає. Максимум на 30 хвилин. А Яремчук свою справу зробив - заробив пеналь. А щоб Яремчук грав краще, то повинна бути підтримка. Ну не може форвард і сам м'яч біля своєї штрафної відбирати, і сам через усе поле атаки організовувати.

Дуже прикро, що втратили Малиновського на Іспанію. Сподіваюсь, що Шапаренко зможе якимось чином його замінити.

Отже, учора була зовсім інша Збірна України, аніж у Парижі. Грає вселяє оптимізм. Андрію Миколайовичу терпіння та сил. Нашим гравцям добре відпочити та готуватися до Іспанії.

Яку тактику обрати на Іспанію ? То вже Шева нехай думає. 3 дні у нього є.

І на останок хоче привести слова одного комента однієї вболівальниці з ніком Хритсина Вірста, написані 1,5 години тому, де дуже влучно усе підмічено: "Як на мене краще програти гранду, але показати зуби як сьогодні, понюхати постійно грати з ТОПами, ніж обігрувати умовних Косоварів і тішитись, які ми сильні на фоні слабких. Гра з сильними суперзбірними підніме і наш рівень, це без сумніву. А сьогодні було не соромно за гру, як з францами".

Ну що, з'їли, хейтери ? Це Вам відповідь справжньої вболівальниці Збірної. А ви продовжуйте і далі рюмсати і жалітися на життя ;)

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.10.2020, 02:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть