Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Між Німеччиною й Іспанією Выбор редакции

2020-10-11 18:46 Вам не здається, що тренер бундестім Йоахім Льов стає схожим на Адольфа Гітлера. Ось така, можливо ... Між Німеччиною й Іспанією

Вам не здається, що тренер бундестім Йоахім Льов стає схожим на Адольфа Гітлера. Ось така, можливо досить дивна, асоціація виникла у мене після матчу Україна - Німеччина. Спробую пояснити.

Пригадую, як прийшов Льов у збірну. Клінсманн попрацював трохи авторитетною вивіскою і громовідвідом. А за його спиною працює такий собі Флік, що після ЧС-2006 бере в руки кермо і як майстер дошліфовує механізми.

Німеччина починає грати в яскравий домінуючий футбол, з тотальним володінням м'ячем. Але не лише гра радує око, але й результати відмінні. Фактично в часи іспанського домінування, німці були єдині хто міг з ними тягатись не лише за результатом, а й за грою.

Звісно, що авангардному тренеру велику підмогу зробили керівники Німеччини, які після кризи, розробили програму підготовки талантів. Німецькі юніори почали буквально штампуватись як якісні авто з якогось автомобільного заводу. Це вже були не просто відмінно підготовлені атлети, що вміють дисципліновано виконувати завдання на полі, але й ще у них ніби підкрутили технічний елемент. Тепер кожен німець вміє грати і швидко, і в один дотик, і володіє швидкісним дриблінгом.

Коли на Кубок Конфедерацій 2017 Льов повіз дублерів, а вони там на одному диханні пройшли турнірним шляхом і здобули трофей, я буквально захоплювався цим тренером. Але вже буквально за рік все десь поділось. Розладналось. Якісь конфлікти всередині, на фоні яких тренер почав відверто "чудити". Не знав куди вставити Вернера, виявилося що німці не мають центрфорварда.

Далі більше. Після провалу на мундіалі, Льов дав зрозуміти, що він розчарований у Мюллері і Нойєрі. Так ці хлопці в якийсь момент можливо і здали позиції. Але ж подивіться у "Баварії" обоє буквально народились заново. Та Льов чомусь не думає повертати Мюллера у збірну. Потім, придивившись ближче, стає зрозумілим, що і якісних центральних захисників бракує. Як вирішив подібну проблему Флік? Перевів у центр захисту Алабу. Як вчинив Льов - два не надійні - кладемо трьох, таких же ненадійних. Беремо кількістю! Не маємо центрального нападника, то й граємо без нього.

Тому я не дивуюсь реакції німецьких вболівальників. Ми критикуємо наших, але якби німці програли, то я думаю Льову би надавали підзатильників і більше б не підпускали до збірної. Ось як буває. Від авангардного тренера, до людини, якій би прикріпити вусики і можна лякати дітей. Задовго засидівся - сам зіпсувався і людям набрид.

І кілька слів про наших. Молодці. Зрозуміли, що більше 1:7 програвати не треба. Тепер сподіваємось, маючи зуб на іспанців, також налаштуються як слід. В цьому турнірі Ліги націй ми програти не можемо. Ми можемо лише виграти. Кожне очко вже в плюс. Адже фаворити інші. Знаємо про нашу проблему зі здвоєними матчами. Тепер ще й втратили Малиновського.

Зате ми вже побачили, що у нас є не лише П'ятов. А Забарний? Хто знав, ще пару місяців назад цього хлопця. І він зовсім не випадає. А ще далі ЛЧ. Уявляєте який досвід? Через рік вже невідомо хто буде основним у збірній - Забарний чи Кривцов. Здається можемо в майбутньому розраховувати і на Зубкова. Шапаренко реанімував Луческу. Вже й для збірної є додаткова опція.

Ще радує тверезість нашого тренера. Є розуміння, що треба бути більш варіативним і підлаштовуватись до суперника. Побачив, що Соболь виглядав краще ніж Михайличенко - і поставив саме його. Соболь, доречі, був найкращим за оцінками, незважаючи не помилку при першому голі.

Чого ж навчились гравці і тренер насправді якраз і перевірять іспанці.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.10.2020, 18:46
11.10.2020, 18:46
354597 3 Internat, Tomar, BruceWillis
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть