Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Динамівці" в збірних Выбор редакции

2020-10-12 12:51 Як пройшли перші матчі в Лізі націй для футболістів київського "Динамо". Україна - Німеччина - 1:2 ...

Як пройшли перші матчі в Лізі націй для футболістів київського "Динамо".

Україна - Німеччина - 1:2

Георгій БУЩАН. Відіграв дуже добре. Кілька разів буквально витягував важкі м'ячі. Як то після ударів Гнабрі (той, що головою) та Клостермана. А ще ж було чимало інших небезпечних ударів. Прикро, що помилився.

Значить є куди рости.

Олександр КАРАВАЄВ. Ми знаємо, що Олександр може видати дуже непоганий матч. Цей може собі занести в актив. Але водночас часто так буває, що на другу гру у нього не вистачає запалу. Може цього разу з іспанцями буде по іншому.

Ілля ЗАБАРНИЙ. Заслуговує на найкращі оцінки! В такому віці хлопець потрапив одразу під танки. І в "Динамо" справляється, та й у збірній тримається молодцем. Ну не може хлопець ще впевнено грати один в один проти фізично міцних опонентів. Але з рік ми отримаємо надійну одиницю на ЧЄ. Не хвилюйтесь - не захвалимо. Схоже, що Ілля володіє гарною психологією.

Віталій МИКОЛЕНКО. Вимушено грає в центрі. Якби поряд грав такий собі Террі, то навіть було б плюсом. Він рухливий і додав би мобільності в центрі. Та й м'яча не боїться. Підстрахує коли треба. Дожене коли є потреба. Хоча на фланзі він додає енергії атаці. І нам цього бракує.

Сергій СИДОРЧУК. Незамінний для сьогоднішнього "Динамо". Позиція опорника не дуже природна для нього. Але своїм старанням і досвідом допомагав нашій молодій центральній зоні. Про атаку йому не було коли думати.

Віктор ЦИГАНКОВ. Гарно вийшов на заміну з Францією. Тут Шевченко вирішив його поставити в основу. Можливо й даремно. Коли б німці втомилися він був би ефективнішим.

Микола ШАПАРЕНКО. Вийшов лише на заміну. Розумно. Три матчі підряд було б важкувато. Тепер з іспанцями вийде в основі.

Польща - Італія - 0:0

Томаш КЕНДЗЬОРА. Кілька разів робив свої ризиковані паси в центр. Отримав попередження. Але загалом каші не зіпсував.

Косово - Словенія - 0:1

Беньямін ВЕРБІЧ. 75 хвилин відбігав на лівому фланзі. Вже добре. Косовари грали після поразки від македонців у кваліфікації ЧЄ. Важко від такого оговтатись. Але саме господарі більше володіли м'ячем, атакували, били по воротах.

Люксембург - Кіпр - 2:0

Жерсон РОДРІГЕС. Тепер такі часи, що Люксембург фаворит у матчі з Кіпром. Кіпріоти незабаром скотяться в найнижчий дивізон. Ну, а Люксембург ми вже бачили. Гра поставлена. Є навіть перспектива піднятись ще вище. Родрігес не брав участь в забитих голах, але постійно тримав у напрузі захист гостей.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.10.2020, 12:51
12.10.2020, 12:51
354644 3 Internat, Toha111, auto-denis90
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть