Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Ювентус. Ребуси від Пірло, головоломки Луческ. Выбор редакции

2020-10-19 12:19 Нарешті стартуємо у ЛЧ. Та ще й домашнім матчем проти невідомого Ювентуса. Саме так. Цей Юве ... Динамо Ювентус. Ребуси від Пірло, головоломки Луческ.

Нарешті стартуємо у ЛЧ. Та ще й домашнім матчем проти невідомого Ювентуса. Саме так. Цей Юве є абсолютною загадкою. По суті команда зіграла тільки декілька матчів. Андреа Пірло – новий тренер, який і молодіжний склад не встиг нормально потренувати. Фантастичний гравець із власними ідеями, який абсолютно не нюхав ще тренерського пороху.

Ця ЛЧ для нього перша. І все в цьому сезоні буде вперше. Тренер дебютант проти досвідченого румуна, який приклав багато зусиль для успішної кар’єри Андреа як гравця. Додаткова інтрига. Хоча протистояння Динамо і Юве в ЛЧ – класика. Із далеко не найкращою статистикою для Динамо. Та ми завжди важко граємо саме з італійцями. Бо що у них, що у нас гра побудована завжди на тактиці. Тільки у Динамо молода команда проти надзвичайно досвідчених гравців, які кожного року грають в ЛЧ.
Вся історія із коронавірусом призвела до того, що передбачити склад суперника надзвичайно важко. В будь-який момент може тест виявити нового пацієнта. Тут же історія така, що немає ніяких симптомів, а плр-тест показує позитивний результат. Насправді це може бути просто помилка тесту, але грати точно зась. Це стосується і Динамо. Бо ж ми спостерігали як зараз в багатьох командах половина команди сідає на карантин неочікувано і надовго. Саме тому довга лавка запасних при цих обставинах надзвичайно важлива.

Лавка запасних у Юве довгенька. Втрати Роналду, де Ліхта, Алекса Сандро, Аарона Ремзі і Вестона МкКейнні безумовно важливі. По суті це 5 гравців основної групи. Але ж залишається ще дуже багато гравців елітного рівня. Я уважно дивися останній матч чемпіонату проти Кротоне. Вивчав схеми, принципи побудови гри. І тому можу впевнено сказати, що команда є загадковою, непередбачливою. Плюс ціла група гравців відпочивала. Я про Дібалу, Кьєлліні, Щєсни. Вони ж на 99% вийдуть у старті на ЛЧ. Якщо Луческу поставив повністю бойовий склад, який вийде проти Юве вдома. То Юве перекроїв основу. В старті можуть вийти і Куадрадо, і Бернардескі, і Рабіо, які з’явились на заміни. Пірло будує стратегію підготовки до ЛЧ через свою призму. В чемпіонаті втрачені бали, дорогоцінні бали проти найслабшої команди Серії А. Луческу ж проти такої ж команди взяв впевнено перемогу.

Хочеться поговорити про тактичні особливості гри Юве при Пірло. На папері дійсно всі говорять про схему у 3 центральні захисники, де роль правого-центрального грає Даніло. І в одного центрфорварда. На флангах грають фулбеки. Тобто гравці, які закривають весь фланг. Але по факту про позиційному захисті Ювентус грає у 4 -4-2. А в півзахисті, тобто середньому блоці, відбувається організований хаос. Фулбек може опинитись на місці центрфорварду, або зміститись в центр, відкривши зону по флангу для іншого гравця. Все це виглядає надзвичайно симпатично, перспективно. Зараз поки зв’язки сируваті. Тому виникають проблеми з під страховкою. По суті Кротоне цим і скористався. Але Юве вміє звільніти зони і на швидкості проникати в них. Тут Дібала чи Кьєза – вагомі козирі. Бо ці гравці мають швидкість і індивідуальну майстерність.

Зрозуміло, що на матч ЛЧ у туринців серйозне налаштування. Цим і викликана ротація навіть в умовах відсутності 5 гравців основи. Висока майстерність і досвід гравців – у ЛЧ найвагоміші фактори. Динамо буде вкрай важко здобути позитивний результат. Але можна сказати впевнено, що в сьогоднішньому Динамо є ціла група гравців, яких веде італійська селекція. В тому числі і Юве. Бущан, Попов, Миколенко, Шапаренко, Циганов і Супряга точно будуть знаходитись під об’єктивами всіх селекціонерів. Кожна дія під мікроскопом. А тут до цієї групи приєднався ще й Забарний. Ще місяць тому для багатьох невідомий гравець провів збір із Тасотті, Мальдерою. Які точно знають кому розповідати про нові таланти. Для всіх цих гравців матч із Юве матиме подвійну мотивацію. Престиж, намагання проявити себе перед вболівальниками на домашньому стадіоні із топовою командою і можливість підняти свій цінник, довести свою спроможність грати на такому рівні для селекціонерів всіх топ клубів.

Чи є шанси у Динамо на позитивний результат? Є. На сьогодні італійський гранд далекий від ідеальної форми. При правильно вибудованому балансі у грі, максимальній компактності і високій ефективності в завершальній стадії, можна здобути цей результат. Хоча, зрозуміло, що це надзвичайна задача. Із командою такого рівня це молоде Динамо ніколи не грало. Тому будемо разом з Командою!

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.10.2020, 12:19
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть